Jiri Keronen On aika uudelleenarvioida kaikki arvot

Kaikki blogit puheenaiheesta Itsenäisyyspäivän vastaanotto

Luokkasota ei nappaa adventtisohjossa

 

Viime vuosina suomalaisten itsenäisyyspäivän juhlintaa on häirinnyt, mitä kummallisimmilla nimiyhdistelmillä itseään tituleeraava joukko rettelöitsijöitä. Rauhalliset mielenosoitukset ovat joko karanneet käsistä tai sitten mielenosoittajien joukkoon soluttautunut henkilöitä, joiden ainoana tarkoituksenakin on ollut rikkoa paikkoja ja kerätä itselleen mediahuomiota. Tänä vuonna porukka nimitti itseään luokkaretkeläisiksi. Kuokkavieraatkin on itsenäisyyspäivän vastaanoton nurkilla nähty. Kansan syviltä riveiltä huliganismille on turha odottaa ymmärrystä.

Kiitos Presidentille hienosta juhlasta MUTTA.....

Hieno juhla Herra Tasavallan presidentti MUTTA kyllä  asioita seuraavaa eläkeläisten puolustajaa harmitti kuulla että  ex-kansanedustaja Mörttinen oli kutsuttuna EETU ry:n edustajana.

EETU on poliittisten puolueiden eläkeläisjärjestöjen  omituinen yhteenliittymä. Yhteistä taitaa olla vain oikeus  poliittisesti ohjattuihin RAY rahoihin.

Aitoa eläkeläisten edunvalvontaa ei EETU tietenkään harjoita. Sehän menettäisi RAY rahat . EETU:n sivuilta huomaa että kyseessä on aito peitejärjestö jonka toinen tavoite on eläkeläisten pitäminen hiljaisina.

Lusikka, haarukka ja rosvojoukko

Tampereen tapahtumien taustallahan oli mielestäni yhteiskuntamme kahtiajakautuminen, ei niinkään poliittiset vastakkainasettelut perinteisessä mielessä, eli ääri vihervassarit vs. oikeistoradikaalit.

Käytännössä minulle on ihan sama oliko hillujat persuja, vassareita, vihreitä, kepuja tai kokkareita. Ihan sama, mutta ne lusikan ja haarukan käytön oppineet taisi nyt olla siellä aitojen sisäpuolella.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä