Jiri Keronen On aika uudelleenarvioida kaikki arvot

Kaikki blogit puheenaiheesta Anna Kontula

Köyhillä ei ole varaa kansanedustajiksi – eikä äänestäjiksi

Köyhillä ei ole varaa kansanedustajiksi – eikä äänestäjiksi

Monet kansalaiset luulevat, että kansanedustajien työ olisi jonkinlainen rahasampo. Sitä se ei ole ainakaan vähävaraisille edustajille. Se on pätkätyö, jonka alkaessa velkaa on jopa enemmän kuin seuraavien neljän vuoden aikana kertyy tuloja.

Kommunisti kehottaa piilottelemaan paperittomia

Kansanedustaja, kommunisti Anna Kontula kehottaa suomalaisia piilottelemaan maassa laittomasti oleskelevia henkilöitä. Kyse ei ole pienestä ongelmasta, koska vuonna 2015 täällä oli lähes 15.000 laittomasti olijaa. Kontula on näemmä ihan oikea poliittinen älykääpiö vailla vastuuta. 

Syyllistyikö Anna Kontula seksuaaliseen häirintään ja vallankäyttöön?

Eilinen 12.12.2017 A-studio käsitteli seksuaalista häirintää eduskunnassa. Ylen toimittaja Markus Liimatainen kysyi Anna Kontulalta onko hän kokenut eduskunnassa seksuaalista häirintää. Kontala ei ollut kokenut ja arveli sen johtuvat siitä, että hänet on valittu vasta varsin myöhäisessä iässä eduskuntaan.

Rakennusliiton varapuheenjohtajan huti

Rakennusliiton varapuheenjohtaja Kyösti Suokas on avautunut useammanikin kerran Eduskunnassa tehdystä lakialoitteesta jolla luovuttaisi ulkomaalaisen työvoiman tarveharkinnasta.

Muunsukupuolisuus ja sen puolestapuhujat/loukkaantujat

Ylen Inhimillinen tekijä -ohjelmassa (1) käsiteltiin muunsukupuolisuutta kahden kokemusasiantuntijan ja yhden psykiatrin voimin. Aihe on tärkeä, sillä on hyvä nostaa tietoisuutta siitä, miten binäärinen sukupuolijaottelu ei sovellu kaikille. Persunuorten tyttö/poika -lippikset nevö forket! Miksikö aihe on tärkeä? Psykiatri Veronica Pimenoff kertoi, kuinka muunsukupuolisten kokema ahdistus ja itsemurhat ovat vähentyneet selvästi, kun he itse ja muut ihmiset ovat tulleet tietoisemmaksi ilmiöstä.

Työttömyys on vasemmistopoliitikkojen ja AY-liikkeen vika

Kansanedustaja Anna Kontula kirjoittaa tärkeää asiaa siitä, miten työttömyys ei ole työttömien vika, vaan nykyisten numeroiden valossa matemaattinen välttämättömyys. On ihan sama, miten ahkeria työttömät ovat, mikäli kymmentä työtöntä kohti on auki vain yksi työpaikka. Vaikka työnhakija olisi miten motivoitunut työnhakija, töitä ei motivaatiolla tule löytymään, mikäli avoimia työpaikkoja ei ole.

Mitä vittua vasurit?!

Kansanedustaja Anna Kontula sanoi Vasemmistoliiton eduskuntaryhmän ryhmäpuheenvuorossa täysistunnossa 5.2.2014: "Suomi ei ole kriisissä. Valtio ei ole erityisen velkaantunut. Jos eläkejärjestelmään rahastoidut varat lasketaan mukaan, olemme öljyvaltioiden jälkeen yksi maailman vähiten velkaantuneista maista. Luottoluokituksemmekin on paras mahdollinen."

http://annakontula.fi/2014/02/ryhmapuhe-suomen-taloustilanteesta/

 

Anna Kontula, jokainen rikottu ikkuna on liikaa!

Vasemmistoliiton kansanedustajan Anna Kontulan mielestä on turha kohkata parista rikotusta ikkunasta ns. Kiakkovieras-tapahtuman yhteydessä. Olen täysin eri mieltä. Liberaalissa  demokratiassa mielenosoittaminen on sallittua, mutta toisten omaisuuden rikkominen, eläinten vahingoittaminen ja mailalla poliisin päälle käyminen ei. Jos on paha olla, haetaan apua. Sitä saa. Tampere- taloon kutsutut eivät ole syyllisiä kenenkään pahaan oloon.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä