Jiri Keronen On aika uudelleenarvioida kaikki arvot

Kaikki blogit puheenaiheesta Virtuaalitodellisuus

Virtuaalinen vaatteiden sovitus mullistaa vaatekaupan

3D-teknologia ja vaatteiden virtuaalisovitus on tulossa sekä vaatekauppoihin että verkkokauppoihin ja tarjoaa myös uudenlaisia mahdollisuuksia valmistukseen omien mittojen mukaan. Uudet teknologiat tarjoavat suuria mahdollisuuksia edelläkävijöille. Näihin mahdollisuuksiin olisi Suomessa tärkeää tarttua, jotta voisimme pärjätä kilpailussa erityisesti verkkokaupan alueella paremmin kuin aiemmin.

Kiinalainen pilottimyymälä Urban Revivo tekee vaatekaupassa käynnistä elämyksen

Oppiminen, koulu ja digitalisaatio

Kun nyt digitalisaatio kouluissa on herättänyt keskustelua, on varmaan syytä muistaa, että näistä asioista on keskusteltu jo yli kaksikymmentä vuotta. Tästä esimerkkinä en voi olla liittämättä keskusteluun oheista artikkelia, jonka julkaisin 22 vuotta sitten. 

----

Julkaisussa S.Laukka ja T.Latomaa (toim.): Koulutusteknologia - piispantikku vai stiiknafuulia? Oulun yliopisto. KTK julkaisuja, 1994, 55-64.

 

OPPIMINEN JA UUSI KOULUTUSTEKNOLOGIA

 

Timo Järvilehto

Käyttäytymistieteiden laitos, Oulun yliopisto

Pokémon Go saapui kreivin aikaan

Illan hämärtyessä toisiinsa kietoutuneet pariskunnat vaeltelevat kännykät käsissä pitkin autioituneita katuja. Himmeät valot saavat varjot leikkimään seinustoilla. Juutalaisten synagoogaa vartioivat poliisit ihmettelevät ääneen vilkasta liikennettä. Jokin katukuvassa on selvästi muuttunut.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä