Jiri Keronen On aika uudelleenarvioida kaikki arvot

Kaikki blogit puheenaiheesta Terrorismin rahoittaminen

Suomen valtio tukee taloudellisesti natsi-ideologiaa Lähi-idässä

Ovatko Suomen päättäjät sokeita vai ovatko he tietoisesti valinneet tukea vanhaa natsi-ideologiaa kaikissa sen antisemitistisissä muodoissaan?

Mitä ja miksi meidän on syytä tietää Jerusalemin suurmuftin, Palestiinan arabien kansallisen liikkeen perustajan Haj Amin al-Husseinin ja Palestiinan vapautusjärjestön PLO:n perustajan Yasser Arafatin yhteydestä natsiliikkeeseen, joka on tänäkin päivänä Palestiinan kansallisten liikkeiden (mm. Palestiinan vapautusjärjestön ja Hamasin) ideologiaa ja tavoitteita.

Kun terrorismirikoksesta syytetty vapautettiin

Suomalainen yleisö hämmästeli, kun Suomen ensimmäisen terrorismioikeudenkäynnin syytetyt vapautettiin hovioikeudessa. Jutun päätekijä sai käräjäoikeudessa pisimmän rangaistuksen: vuoden ja neljä kuukautta ehdollista. Helsingin käräjäoikeuden mukaan hän oli kerännyt Suomesta rahaa terroristiseen tarkoitukseen, värvännyt veljensä al-Shabaabiin ja yrittänyt siepata veljenpoikansa terroristijärjestön koulutusleirille.

Kun hovioikeus teki päätöksensä, jutun pätekijä oli perheineen lähtenyt Syyriaan ISIS-järjestön riveihin.

Päätin erota kirkosta - Eikä syynä ihme ja kumma ole Päivi Räsänen

Tuntuu uskomattomalta että Kirkon ulkomaanapu, joka mainostaa itseään hyväntekeväisyys järjestönä, jolla on korkea moraali, palkitsee Hamasin kieltäytymisen tulitauosta lahjoittamalla rahaa alueelle. Gazassa on hätää kärsiviä ihmisiä, mutta välittömin ja paras apu näiden ihmisten hätään on taistelujen loppuminen ja sotaa lietsovien ääriainesten kuriinlaittaminen ei materiaaliapu, joka valuu kuitenkin taisteleville islamisteille.

 

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä