Jiri Keronen On aika uudelleenarvioida kaikki arvot

Kaikki blogit puheenaiheesta Suhteellisuudentaju

Pekka Perän sakot ja massiiviset valtion korvaamat oikeudenkäyntikulut

Pekka Perän käräjäoikeudessa saama tuomio aleni huomattavasti hovioikeudessa ja lopulta maksettavaksi tuli 40 päiväsakkoa, mikä hänen tapauksessaan on 240 euroa.  Perän tuomio aleni hovioikeudessa kahdeksan kuukauden ehdollisesta vankeusrangaistuksesta sakkorangaistukseen. Todetaan tähän varmuudeksi heti alkuun, että minulla ei ole tarpeeksi tietoa eikä osaamista arvioida oliko tuomio oikein tai väärin.

Kuka on köyhä tai rikas kriisi tilanteessa

Nyt kun ollut otsikoissa kirjailija Ilkka Remeksen mielikuvituksen spekulointeja näkökulmista kriisitilanteissa . Itse semmosta näkökulmaa miettinyt huvikseen kun täl hetkel joistakin taloudellisesti rikkaista saattaakin tulla ensimmäisenä köyhiä vakavissa kriisi tilanteissa . Kun ennen vanhaan iänaikaisesti maailman historiassa ihmiset on kyläyhteisöissä eläneet . Tehneet lapsia sekin näkökulma mielessä jotta lapset sitten hoitavat heitä kun itse ovat vanhoja . Nykyään jotkut ajattelee lapsen rahallisena kustannus eränä jne .

Yle-verolla saa ja hevosella pääsee?

Yleisradion Teksti-TV vetelee viimeisiään.

Kuolinkorinat osoittavat selvästi, ettei palvelua enää mitenkään kehitetä tai tarvita.

”Palvelun” etusivu toki tarjoaa huikeaa journalismia. Ja toimituksellista vastakkainasettelua niin, että huimaa.

Juuri tätä kirjoittaessani sieltä löytyi tällaiset otsikot alusta ja lopusta: 105 KRP: Tuhottiinko aineistoa? ja

280-281 Jokerit ja Toljatti vastakkain.

Älkää pöläkkö, kaikki hyvin


Keskiajalla net säikähit ja tulit hulluiksi, ko paljastu, ettei papit tiehneekkään kaikkea, tekivät vain bisnestä ja Amerikan löytyminen pilas sen aikasen tiedemaailman, ko sieltä löyty elläimiä ja kasveja, joistei antiikin viishaat puhuhneet mittään.

YleRadiossa on upeasti keskiajan asioita ja sois hyvä vaikka Ylen toimittajien perehtyä historiaan muutenki. Kaikki mennee koko ajan paremmin. Maailma muuttuu koko ajan ja ihmiskunta on aina ollu uuen eessä ja niin on siis ollu ennenki.

Onse niin vaikea käsittää


Obama meni Merkelin tueksi TTIP:n puolesta ja sen Obaman tuleminen höpisseen sen sopimuksen puolesta saiki kait monia ihmisiä kääntyhmään TTIP:tä vasthaan? TTIP on minusta huono asia. (Ykkösaamu tännäänki RadioYle1)

Jos olisin naisjärjestö, mitä lausuisinkaan..

Olen pitänyt itseäni feministinä. Tosin muistan, että joku jo muinoin eräällä keskustelufoorumilla epäili ystävällisesti, että en ole oikea - siis sellainen paha - feministi, jollaiseksi ilmoittauduin. Siis ilmoittauduin samanlaisen isomman patriarkalismin vastaisen aatteen kannattajaksi kuin muutkin feministit. Onhan tämä pahuus meitä vallinnut sitten Aatamin ja Eevan syntiinlankeemuksen.

Urheilu-Yle

Yleisradio palvelee minua Yleveronmaksajaa monin osin aivan upeasti, mutta Ylen urheiluhulluutta minun on vaikea hyväksyä.

Jonkinlaisena entisenä penkkiurheilijana ymmärrän pysytellä radion osalta Yle 1:n puolella ja televisio-ohjelmissa lähinnä TV 1:n parissa.

 

Huonoksi tavakseni on tullut aamuisin katsastaa maailman meno vilkaisemalla teksti-teeveen etusivu. Valitettavasti se on lähes aina yhtä karmeaa luettavaa kuin sunnuntaina 8.11.2015. (”kuvakaappaus”)

 

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä