Jiri Keronen On aika uudelleenarvioida kaikki arvot

Kaikki blogit puheenaiheesta Sairaudet

Pakolliset terveystarkastukset ovat oikea tie

Sari Sarkomaa kirjoitti blogissaan eräästä kansamme terveyden merkittävimmästä aiheesta eli diabeteksestä, sen hillitsemisestä ja hoidosta. Diabeteksen ja monen muun sairauden ennakointi ja ajoissa aloitettu hoito onnistuu vain, jos väestö käy säännöllisesti tutkittavana. Potilaan ja lääkärin on tiedettävä sairauden olemassaolosta, jotta hoitotoimiin voidaan ryhtyä. Tällä säästytään suurelta kustannusten ja kärsimysten määrältä. Koska yleisesti tiedetään erityisesti miesten laiminlyövän terveystarkastukset niin tähän on puututtava.

Pokémon Go -pelaajat ilahduttamaan lapsia

Nyt kaikki Pokémon Go -pelaajat, joilla on hyvä sydän, huomio! (Jos on musta sydän, niin ei tarvitse vaivautua lukemaan.)

Vaikka Pokémon näyttäisi tilastojen perusteella olevan lähinnä varhaiskeski-ikäisten miesten peli, pelaavat sitä myös monet kakarat oikein mielissään. Mutta kaikki kakarat eivät ole siinä kunnossa, että jaksaisivat rymytä pusikoissa tai taapertaa 5 kilometrin lenkkejä Pokémonin toivossa. Jotkut kakarat ovat esimerkiksi sairaita tai vammautuneita tai kärsivät muista vaikeista ongelmista.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä