Jiri Keronen On aika uudelleenarvioida kaikki arvot

Kaikki blogit puheenaiheesta Saara Aalto

Saara Aalto toi Suomelle näkyvyyttä 150 miljoonalla eurolla

Finaalipölyn laskeuduttua ja vuoden viimeisten päivien ollessa jo käsillä voidaan todeta, että vuoden 2016 merkittävin henkilö Suomi-brändin rakentamisessa oli Saara Aalto. Itse asiassa Aalto saattaa olla jopa merkittävin henkilö sitten 10 vuoden takaisten Conan O’Brienin Suomi-juttujen.

Seuraavat mediatietokannastamme lasketut tunnusluvut havainnollistavat Aallon ja Suomen saamaa näkyvyyttä.

Viimeisen kolmen kuukauden aikana Aalto ansaitsi medianäkyvyyttä 150M€ edestä. Tämän voi suhteuttaa esimerkiksi siihen, että Visit Finlandin vuosibudjetti on noin 10M€.

SUOMALAINEN PELKOKERROIN

Suomalaiset ovat surkeita pelkureita, suorastaan syntymässä säikäytettyjä. On aivan oikein meille, että asumme tällaisella Jumalan hylkäämällä niemen nokalla Venäjän naapurina.

Eniten pelkäämme tietysti mennä ulkomaille. Siellä joku voi olla fiksumpi ja puhua kieltä, jonka kieliopillisia finessejä emme täysin hallitse. Lisäksi siellä voi koulussa olla joku lapsi, joka osaa paremmin matematiikkaa kuin meidän lapsemme. Huono juttu.

Näkyvyyttä enemmän kuin rohkeinkaan on toivonut – myös Suomelle!

Englannin X – factory UK markkinoi nyt ilmaiseksi Suomea, vaikka hetki ja koko tämä mainos- ja markkinaputki on yksinomaan Saara Aallon juhlaa, sekä tietysti hänen tuotantotiimin, joka rautaisesti nostaa Saaraa kohti tähtiä.

Otteita mediastamme - linkkeinä:

1

~ http://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000005002391.html

Saara Aalto: Niin klisseinen, persoonaton ja muovinen esitys se oli

Saara Aalto on tämän hetken kuumin suomalainen viihdeartisti maailmalla. Viimeisen kuukauden aikana hän on saanut runsaasti runsaasti näkyvyyttä ja ylistystä Iso-Britannian X Factor-kilpailussa, missä Saara on jo noussut kymmenen parhaan joukkoon. Iso-Britannian X Factor ei ole mikä tahansa laulukilpailu, vaan sen kautta on noussut tasaiseen tahtiin artisteja kansainväliseen maineeseen, esimerkkinä vuoden 2010 kilpailussa kolmanneksi sijoittunut One Direction-poikabändi.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä