Jiri Keronen On aika uudelleenarvioida kaikki arvot

Kaikki blogit puheenaiheesta Miksi

Tuntuu siltä että sivistystasomme on laskenut

Onko noin tulkittava kun lukee lehtiä,  ja kuuntelee uutisointia muista mediioista,  vai onko se vaan nyt ollut kesälomalla no tosin kesä kyllä meni jo 

Olen aina pitänyt että Suomessa elää sivistynyt kansakunta,  joka on sitä kaikessa,  ja ei ala meneen muiden hullutuksiin  mukaan .

Niin vaan on nyt ollut ja kaikessa kuuntelemme muita,  mutta emme sitä mitä maan sisällä puhutaan ja toimitaan myymmekö tehokkaasti,  varmuudella sen teemme .

Trump, lähempänä voittoa kuin kukaan uskalsi edes pelätä?

Trump sanoi: " Maamme menee täyttä vauhtia päin helvettiä." -  "Minä tiedän, että teillä menee myös huonosti." - "Minä pidän teistä huolta. Takaan sen teille." -  " Minä rakennan Amerikan jälleen suureksi ja kauniiksi, paremmaksi kuin koskaan ennen."  Lopuksi vielä: "Minä rakastan teitä."

Suomi ja Eurooppa suurvaltojen sotkuissa

Suomi on jakaantunut selvästi kolmeen ryhmään;

1. Mediamanipulaatioon uskovaan jengiin, jotka ovat valmiina liittymään elävänä pikkulapsia syövään ryssä-paholaisen vastaiseen rintamaan. Ammentavat tietonsa zionistien yksipuolisista uutisista ja muista medioista, eivätkä edes halua kuulla muita mielipiteitä. Eivät tiedä median taustavoimista, joten odottavat taistelua pahuuden ruumiillistuma-Putinia vastaa, kunnes joku jättiläinen talloo heidät maan rakoon.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä