Jiri Keronen On aika uudelleenarvioida kaikki arvot

Kaikki blogit puheenaiheesta Imagotutkimus

Anderssonin kanssa kaljalle

Helsingin Sanomat oli teettänyt Kantar TNS:llä kyselytutkimuksen jolla oli selvitetty puoluejohtajien imagoa. Ykköseksi kyselyssä nousi varmaan monelle yllätyksenä Vasemmistoliiton Li Andersson. Hänen kanssaan lähtisi lounastamaan tai lasilliselle 21 prosenttia vastanneista, kun Petteri Orpon kelpuuttaisi 13 ja Juha Sipilän 11 prosenttia.

 "Kyselyssä esitettiin 19 ominaisuutta ja pyydettiin merkitsemään, ketä kaikkia kahdeksaa puoluejohtajaa kukin ominaisuus sopii kuvaamaan."

Kokoomuksen ylimielisyys?

Eilen yle julkaisi imagotutkimuksen kuudesta suurimmasta puolueesta. Tutkimus on alunperin teetetty puolueiden toimesta niiden omaan käyttöön. Tutkimuksen toteutti jo huhtikuussa TNS Gallup haastattelemalla 1300 henkilöä.

Kokoomukselle tutkimuksen tulos ei ollut mieluisaa luettavaa. Puolueella on kaikkein taitamattomimmat johtajat (51%) ja se on puolueista ylivoimaisesti ylimielisin (61%) tutkimuksen antaman kuvan mukaan. Eli Kokoomuksen johdolla on vakava peiliinkatsomisen paikka.

Perussuomalaisten tulevaisuus?

Perussuomalaisten kannatus äänestäjien keskuudessa on vaalikauden ensimmäisenä vuonna romahtanut puoleen. Tänään julkaistun puolueiden imagotutkimuksen mukaan myös puolueen julkinen kuva on huonontunut tutkimuksen jokaisella osa-alueella. Eli mihin nyt Perussuomalaiset?

http://yle.fi/uutiset/kokoomuksen_johdolle_murska-arvio_puolueiden_imago...

Saksan imago paras maailmassa vuonna 2014?

Saksa on imagoltaan paras maa vuonna 2014. Markkinatutkimusyritys GfK:n mukaan Saksa on noussut kärkeen imagoltaan voitettuaan jalkapallon maailmanmestaruuden kesällä. Tutkimuksen mukaan mikään muu maa ei pystynyt nostamaan pistesaalistaan eri osa-aluilla niin merkittävästi kuin Saksa.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä