Jiri Keronen On aika uudelleenarvioida kaikki arvot

Kaikki blogit puheenaiheesta Aktivointipolitiikka

Yli sadanneljänkymmenentuhannen ääni jätettiin kuulematta!

 

Sosiaali- ja terveysvaliokunta hylkäsi aktiivimallin kumoamista vaatineen kansalaisaloitteen!

Itse tulkitsen asian niin, että yli 140 000 ääntä jätettiin huomiotta. Ihmettelen, miten hallituspuolueet uskovat, että heillä on varaa ohittaa toistamiseen tällaisen kansalaisjoukon ääni, varsinkin vaalien alla? Kun sosiaalista mediaa lukee, niin saattaa käydä niin, että "niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan".

Politiikka kaipaa lisää Susanna Koskia

Kun Kosken esiintyminen työttömän kanssa sai aikaan raivon,  minä olin tyytyväinen. Kuinka helppoa meillä äänestäjillä olisikaan, jos kaikki poliitikot olisivat Kosken kaltaisia ja laukoisivat suoraan mielipiteensä.

Nyt on lähes mahdoton arpoa, kuka tarkoittaa, mitä sanoo. Yksittäiset ehdokkaat ovat samaa massaa puolueiden kanssa. Mieli muuttuu sitä mukaa, ollaanko oppositiossa vai hallituksessa.

Uusi yhteiskunnallinen liike

Maahamme on luotu uusi yhteiskunnallinen vaikuttajaliike,  Hajuliike (Harkimo-Jungner). Se ei tunnista väriä, vaan hajua. Sen tehtävänä on haistella, mitä vikaa on nykyisessä yhteisten asioiden hoitamisjärjestelmässä. Jos  havaitaan että systeemi tuoksuu väärähajuiselta, niin siltä pohjalta se pyrkii vaikuttamaan, että se saisi aikaiseksi   uudemmat raikkaammat tuulet järjestelmän korjaamiseksi. Onnea  valitsemallanne tiellä Hrry ja Mikael!

 

 

 

Suuri sotaharjoitus Suomeen?

Suomi kutsumassa suursotaharjoitukseen hetken tietoni  mukaan ainakin ruotsalaiset ja yhdysvaltalaiset, USAn.  Tänne Suomeen siis,  ryssien pyhän kaupungin, Pietarin (lue Stalingrad, korjaan  Leningrad siis)  iholle.  Venäjän vastareaktiota ei tule ihmetellä.  On selvää, että Viipurin linna ja Karjalan kannas jälleen kokevat sotilaallisesti uudistuvansa.

Via Crucis pääsiäisvaellus

Via Crucis näytelmä esitetään tänään tasa-arvopoliittisesti naisten voimin.   Esitänkin, että vuonna 2018 vaellus roolitetaan miehillä seuraavasti:

Jeesus on E. Tuomioja,valmiiksi kärsivän näköinen.

Maria, Jeesuksen äiti olkoon  A.  Rinne, feministinä äidin rooliin sopiva.

V.  Niinistö esittäköön Pontius Pilatusta, joka kätensä pesi.  Niinistö pessyt kätensä koulutusleikkauksista.

Maria Magdaleena olkoon T.  Soini.  En perustele.

 Tässähän nämä olivat, tärkeimmät.

 

Ehdokaskato kävi monessa puolueessa

Etääntyminen kansalaisista on yhtenä politiikan epäsuosion syynä, samoin poliittisten kokouksien tylsyys. Puolueiden pitäisi avautua ja järjestää henkilövalinnoissa rehelliset vaalit. Näissä vaaleissa koko puolueväellä olisi mahdollisuus äänestää valinnoista demokratian parantamiseksi. Sellainen puolue menestyy, joka on valmis avaamaan jäsenistölleen uuden äänestystavan ja pystyy tarjoamaan maailmanselityksen globalisaatiolle.

Kulttuurirasismi ja oikeistopopulismi kukkii

Perussuomalainen Teemu Torssonen otsikoi 12.8.2016 blogitekstinsä "Suomen sosiaaliturva passivoi jopa kiinalaisen".

Milloin juhlittaisiin downshiftauksen sankaria?

HUOM: Pahoittelen usarin rivinvaihdon toiminattomuutta. Laitan alle linkin Lokakuun liikkeen blogiini laatimastani koosteesta. Hain puhelinmyyjäksi http://www.lokakuunliike.com/henri-auteron-blogi/hain-puhelinmyyjaksi Tekstissä on mukana itseironiaa. Saa nähdä kelpaako Lapsen maailma - lehden myyjäksi suomalaista lastensuojelua kritisoinut henkilö. Tässä siis hieman kevennystä viikonlopuksi. Olin törmäävinäni jossain päin nettiä työpaikkailmoitukseen, jossa haetaan selvännäkijöitä johonkin puhelinpalvelufirmaan työvoimahallinnon sivuillaan julkaisemalla ilmoituksella.

Ilmastyö alentaa keskimääräistä palkkaa (=tietenkin)

Tuli laskettua palkattoman työn osuutta kaikesta työstä. Ei tuo minusta hyvin terve suuntaus ole.

Työkokeilu/työharjoittelu/kuntouttava työtoiminta
2011, 23415
2012, 25138
2013, 46399
2014, 51129
2015, 57980

Samaan aikaan työllisten määrä on ollut vähän laskeva.
2011,    2 143000
2012,    2 146000
2013,    2 127000
2014,    2 105000
2015,    2 090000

Progressiivinen perustulo

Progressiivisen perustulon lähtoidea on byrokratian purkaminen, lähes kaikkien tukien lakkauttaminen pysyvästi, ja luoda jokaiselle avoimempi elämä, unohtamatta elämän perustarpeita jonka se toisi kaikille!

 

Progressiivinen perustulo toimisi seuraavanlailla:

Mitä pienemmät ovat tulosi, sitä suurempi perustulosi on, mutta perustulo ei suurene tai pienene tulojesi muuttuessa niin merkittävästi, että se kannustaisi sinua elämään vailla muita tulonlähteitä.

///

Lue progressiivisesta perustulosta täällä:

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä