Jiri Keronen On aika uudelleenarvioida kaikki arvot

Kukkahatut ja ankeuttajat ovat inhimillisen elämän vihollisia

  • Tämä kuva kiteyttää sen, miten vakavasti kukkahattujen rasismi- ja sovinismisyytöksiin edes voi suhtautua. "I'm super-cereal!"
    Tämä kuva kiteyttää sen, miten vakavasti kukkahattujen rasismi- ja sovinismisyytöksiin edes voi suhtautua. "I'm super-cereal!"

Päivystävä city-saamelainen, Petra Laiti, on pahastunut siitä, että Sami Hedbergillä on typerää huumoria. Laitin mukaan Hedberg tekee tietoisia valintoja loukatakseen vähemmistöjä ja ollakseen seksistinen, koska luonnollisesti ja aivan varmasti kaiken toiminnan motiivina on aina pahuus ja ilkeys. Koko maailma - etenkin heteropartiarkaalinen homonationalismi - on luotu pelkästään sitä varten, että Laitia ahdistaisi.

Meikän teoria on, että Sami Hedberg on pukeutunut hameeseen ja meikannut itsensä typerästi sen takia, että nyt hän näyttää hölmöltä ja jengi nauraa sille, että onpa hassua, ku lihava äijä parran kanssa esittää olevansa nainen, hahahalol. Hän todennäköisesti ei ole missään vaiheessa miettinyt, että loukkaanpa nyt tietoisesti saamelaisia ja olen sovinistinen. Mikään muu kuin valkoinen, koulutettu, hyvin toimeentuleva, pääkaupunkiseudulla asuva akateeminen nainen ei voi olla niin etuoikeutettu, että näkee Hedbergin naaman jonain rotu- ja sukupuolisortona.

Ei millään pahalla, kukkahatut, mutta te olette pilanneet maailman. Huumori on yksi inhimillisyyden tärkeimmistä ominaisuuksista. Huumorin demonisointi ja mustamaalaaminen on epäinhimillistä kulttuurin vastaista toimintaa. Voitte sanoa vitsiä typeräksi ja huonoksi, mutta se ei tee siitä pahuutta, sovinismia tai rasistisuutta. Vitsi on vain vitsi.

Kukkahattuilu on vastenmielistä, koska se olettaa ihmisten olevan lähtökohtaisesti pahoja. Kukkahattuilussa asioita punnitaan sen perusteella, voisiko asiassa olla jotain pahaa. Jos on edes mahdollisuus siihen, että jollain ihmeellisellä kikalla asia voidaan tulkita negatiivisesti, on se kukkahatulle todiste tietoisesta pahuudesta. Kukkahattuilu on tapa muuttaa kaikki positiivinen negatiiviseksi, valo pimeydeksi ja hyvyys pahuudeksi. Se on katsantokanta, jossa ihminen on syyllinen, kunnes toisin todistetaan. Kukkahattuilu on henkinen syöpä, joka kannustaa älylliseen laiskuuteen ja vihaamaan kanssaihmistä. Kukkahattuilu raiskaa ja tuhoaa viattomuuden, ilon, rakkauden ja huumorin. Lyhyesti sanottuna kukkahattuilu on perseestä.

Kukkahattuilun suurin ongelma on se, että kyse ei ole mistään yhteiskunnallisesta päätöksestä, jolle voisi tehdä helposti jotain, vaan eräänlaisesta ajan hengestä, zeitgeistista. Asiassa on kyse kollektiivisesta harhasta ja kognitiivisesta dissonanssista. Tämän vuoksi kukkahattuilun kitkemisen on lähdettävä yksilöstä ja hänen toiminnastaan. Koska kukkahattuilun tärkein kontrollimekanismi on luoda itsesensuurin ja häpeän ilmapiiri, on kaikista tehokkain tapa vastustaa kukkahattutyranniaa yksinkertaisesti olla sensuroimatta itseä, antaa palaa ja olla häpeämättä mitään mielipiteitään tai omaa ilmaisuaan. Kukkahattuilun pahin vihollinen on avoin yhteiskunta, joka olettaa, että ihmiset ovat lähtökohtaisesti vilpittömiä ja hyviä tyyppejä, ellei toisin todisteta. Kukkahattuilua vastustetaan ottamalla rennosti, heittämällä huulta ja ennen kaikkea haistattamalla pitkät poliittiselle korrektiudelle.

Maailma on selkeästi valmis, kun tällaisista asioista tehdään ongelmia.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

15Suosittele

15 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (7 kommenttia)

Käyttäjän HenteriVirkkula kuva
Henteri Virkkula

Kukkahattuilu = (lapsettomat) naiset suhtautumassa maailmaan kuin vauvaan.

Käyttäjän jj2311 kuva
Jyrki Immonen

Melko asiaton kommentti. Onko oma suhtaumisesi maailmaan ihan kunnossa? Persut uhriutuu välittömästi kun vihervassarisuvakkimarxilaisetkommunistit hieman nimittelee.

Käyttäjän herrakeronen kuva
Jiri Keronen

Meikän suhtautuminen maailmaan on ainakin kunnossa, etkä saa meikää loukkaantumaan mistään, vaikka omistaisit sille koko loppuelämäsi.

Käyttäjän HenteriVirkkula kuva
Henteri Virkkula

Ei ole asiaton. Mikä siinä on mielestäsi asiatonta?

Oma maailmaan suhtautuminen kunnossa. Raavaat saamelaisporoisännät ja -ämmit kyllä kestävät parit vitsit, tai vaikka vähän vittuiluakin. Ei niitä tartte tutti suussa sylissä keinuttaa, enää.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

En ole muusta tietoinen, mutta jos joku pitää näitä Hedbergin ohjelmia huumorina, niin silloin on kyllä melko rajoittunut tajunnantaso. :)

Yritystä on perkeleesti, mutta kyvyt ovat sieltä paikallisen pubin stand-up illasta.

Käyttäjän herrakeronen kuva
Jiri Keronen

Ei se Samppa ole meikänkään pala kakkua, mutta aika moni siitä selkeästi tykkää. Eihän kaikkien tarvikaan tykätä kaikesta.

Käyttäjän KirjoituksiaSalosta kuva
Mikko Engren

Jokaiseen tällaiseen blogiin tulisi vain todeta, että kaiken syy on USA jonka vasenlaita on jättänyt jo Linnunradan. Näiden kirjoituksia sitten apinoi Hesari ja jokunen paikallinen, suomalainen, ääri- äärivihervassari. Toivottavasti jollain Suomessakin on rohkeutta vetää homma kunnolla läskiksi vaikka sitten huonolla huumorilla voi ottaa maillia urheilun saralla vaikka tästä twuutista

https://twitter.com/zubymusic/status/1100348562041...

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset