Jiri Keronen On aika uudelleenarvioida kaikki arvot

Kannabiksen laillistaminen tapahtuu helpoiten äänestämällä

  • Meikän äänestäminen saattaa oikeastikin olla helpoimpia tapoja saada kannabisasia eduskunnan käsiteltäväksi. I kek u not.
    Meikän äänestäminen saattaa oikeastikin olla helpoimpia tapoja saada kannabisasia eduskunnan käsiteltäväksi. I kek u not.

MTV on kerännyt listan ehdokkaista, jotka laillistaisivat kannabiksen. Meitsi on luonnollisesti siellä, kuten pari muutakin laadukasta liberaalia. "On jokaisen yksilön oma asia, mitä kehoonsa tunkee," kommentoi Perussuomalaisten eduskuntavaaliehdokas Juha Karjalainen.

Jos haluat, että seuraavassa eduskunnassa tehdään lakialoite kannabiksen laillistamisesta, on meikän äänestäminen Uudellamaalla aktuaalisestikin fiksu idea ja yksi helpoimmista tavoista tuoda asia parlamentaariseen käsittelyyn. Se on helpompi kuin esimerkiksi asiaa koskeva kansalaisaloite. Aion perustella tämän.

Mikäli pääsen läpi eduskuntaan, aion tehdä lakialoitteen laillisesta kannabiksesta. Kansanedustajan tekemä lakialoite on pääasiallisesti samanlainen kuin kansalaisaloitteella tehty lakialoite. Jotta pääsen läpi, tarvitsen pauttirallaa 3 000 ääntä. Tämä ei ole mikään mahdoton saavutus. Sen sijaan kansalaisaloite tarvitsee 50 000 allekirjoitusta, eli paljon enemmän.

Perussuomalaisilla on ollut valtava noste gallupeissa, minkä lisäksi Perussuomalaisten kannatus on yleensä eduskuntavaaleissa vielä gallupejakin suurempi. Näyttää erittäin todennäköiseltä, että Uudeltamaalta pääsee läpi iso liuta Perussuomalaisia. Näissä vaaleissa Uudellamaalla on noin 100 000 "vapaata" ääntä edellisistä vaaleista, koska niin moni viime vaalien ääniharava jää pois eduskunnasta. Tämän lisäksi viime vaaleista on kulunut 4 vuotta, mikä tarkoittaa valtavan monien kokonaan uusien äänestäjien nousemista äänestysikään.

Meitsillä on kohtuullisen paljon seuraajia, plus meikän ruma naama on ollut televisiossa ynnä muuta. Olen myös profiloitunut useissa sellaisissa kysymyksissä, joissa monet muut ehdokkaat eivät ole, kuten esimerkiksi kryptovaluutat, Internetin vapaus, tekijänoikeudet sekä vaikkapa just tämä kannabis. Mikäli nämä asiat kiinnostavat riittävän monia kansalaisia, on ainakin teoriassa mahdollista, että pääsen läpi.

Jos haluat, että seuraava eduskunta käsittelee kannabiksen laillistamista ja asut Uudenmaan vaalipiirissä, äänestä numeroa 53.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän JukkaSalakari kuva
Jukka Salakari

Tuota... kertoisitko miten ulostetta imetään? Sinähän kehoitit ihmisiä tekemään niin taannoisessa postauksessa... Onko tämä kirjoituksesi jatkoa tuolle kehotukselle?

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Edellisissä vaaleissa Wisky-puolue tarjosi Kampin torilla maistiaiset. Ihmettelin jo silloin että tämähän on laitonta. Ehkä vuoden verran siitä lehdessä kerrottiin että Wisky-puolue oli joutunut oikeuteen viinan jakelusta. Varmaan heitä ei tuomittu, olihan kyseessä sananvapaus.

Meikä on pitkän elämän aikana kaikenlaista kokeillut. Nyt tässä loppumetreillä on tullut mieleen että pitäisi vielä kokeilla huumeita kun niitä niin kovasti mainostetaan. Jos ehtisi vielä saada narkomaanin diagnoosin niin loppuhoitokin olisi turvattu.

Voisiko Persujen Huume-osasto järjestää äänestäjille maistiaisia? Potentiaaliset huumeiden käyttäjät saisivat omakohtaista kokemusta ja neuvontaa.

Käyttäjän MattiKarnaattu kuva
Matti Karnaattu

Mitä liberaali tekee perussuomalaisissa?

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset