Vasemmistolaiset ankeuttajat koittavat pilata Kari Peitsamon keikan

Nyt on kyllä touhu taas päin helvettiä. Suosittu rokkari Kari Peitsamon on tarkoitus esiintyä kesällä Ämyrock-festarilla. Peitsamo kuitenkin meni kertomaan omia poliittisia mielipiteitään Twitterissä. Nyt joukko vasemmistolaisia herhiläisiä pörrää sosiaalisessa mediassa vaatimassa häntä pois Ämyrockista ja uhkaamassa tapahtumaa boikoteilla, jos Peitsamo esiintyy.

Ihan oikeasti, ettekö voi sitä vertaa kunnioittaa musiikkia ja taidetta, että annatte muusikoiden esiintyä faneilleen, vaikka he olisivat joistain asioista eri mieltä kanssanne? Ei se homma voi silleen toimia, että jos artisti ei jaa teidän maailmankuvaanne, hän ei saa esiintyä festareilla ja hänen musiikkinsa pitää vetää pois radioaalloilta.

Vaikka miten tätä touhua koitetaan perustella taistelulla hyvän puolesta pahaa vastaan, ei se ole kovin kaukana kirjojen polttamisesta. "Poliittinen mielipide ei ole oikea – vaiennetaan taiteilija."

Toki vapaassa maailmassa kuka tahansa saa boikotoida mitä tahansa mistä syystä tahansa, mutta nämä uhkailu- ja vaiennuskampanjat eivät tee mitään positiivista kulttuurille. Mikäli ottaisitte vanhan Landolan ja työntäisitte sen sisään kadulta löytämiänne kikkareita, tekisitte enemmän hyvää kulttuurille. Tuollaisen teoksen voisi ainakin viedä Kiasmaan.

Älkää, plz, jaXako olla ankeuttajia, jotka pilaavat muiden hauskan ja huvin.

herrakeronen
Perussuomalaiset

Olen ehdolla eduskuntaan Uudenmaan vaalipiiristä. Ehdokasnumeroni on 53, joka on alkuluku.
Tavoitteeni ovat suora demokratia, ihmisoikeuksien oikea toteutuminen ja hallintoalamaisuuden muuttaminen aidoksi täysivaltaiseksi kansalaisuudeksi. Uskon totuuteen, oikeuteen ja ihmiskuntaan.
Henkilökohtaiset nettisivuni:
https://jirikeronen.com/politiikka

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu