Jiri Keronen On aika uudelleenarvioida kaikki arvot

Vasemmistolaiset ankeuttajat koittavat pilata Kari Peitsamon keikan

  • Tämä päivitys sai some-vasemmiston keittämään yli ja vaatimaan Peitsamon keikan peruuttamista.
    Tämä päivitys sai some-vasemmiston keittämään yli ja vaatimaan Peitsamon keikan peruuttamista.

Nyt on kyllä touhu taas päin helvettiä. Suosittu rokkari Kari Peitsamon on tarkoitus esiintyä kesällä Ämyrock-festarilla. Peitsamo kuitenkin meni kertomaan omia poliittisia mielipiteitään Twitterissä. Nyt joukko vasemmistolaisia herhiläisiä pörrää sosiaalisessa mediassa vaatimassa häntä pois Ämyrockista ja uhkaamassa tapahtumaa boikoteilla, jos Peitsamo esiintyy.

Ihan oikeasti, ettekö voi sitä vertaa kunnioittaa musiikkia ja taidetta, että annatte muusikoiden esiintyä faneilleen, vaikka he olisivat joistain asioista eri mieltä kanssanne? Ei se homma voi silleen toimia, että jos artisti ei jaa teidän maailmankuvaanne, hän ei saa esiintyä festareilla ja hänen musiikkinsa pitää vetää pois radioaalloilta.

Vaikka miten tätä touhua koitetaan perustella taistelulla hyvän puolesta pahaa vastaan, ei se ole kovin kaukana kirjojen polttamisesta. "Poliittinen mielipide ei ole oikea - vaiennetaan taiteilija."

Toki vapaassa maailmassa kuka tahansa saa boikotoida mitä tahansa mistä syystä tahansa, mutta nämä uhkailu- ja vaiennuskampanjat eivät tee mitään positiivista kulttuurille. Mikäli ottaisitte vanhan Landolan ja työntäisitte sen sisään kadulta löytämiänne kikkareita, tekisitte enemmän hyvää kulttuurille. Tuollaisen teoksen voisi ainakin viedä Kiasmaan.

Älkää, plz, jaXako olla ankeuttajia, jotka pilaavat muiden hauskan ja huvin.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

17Suosittele

17 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (41 kommenttia)

Käyttäjän kosonenjuhapekka kuva
Juha-Pekka Kosonen

Vasemmisto hiljentää jo omiaankin.

Käsittääkseni Kari Peitsamo on ollut kommunisti iät ajat, vaikka unelmoikin kauppaopiston naisista.

"Ei se homma voi silleen toimia, että jos artisti ei jaa teidän maailmankuvaanne, hän ei saa esiintyä festareilla ja hänen musiikkinsa pitää vetää pois radioaalloilta."

Toiminta on kuin suoraan kopioitu AY-liikkeen terrorisoimilta työpaikoilta. Niistä savustettiin muitta mutkitta ulos kaikki sellaiset, jotka eivät halunneet kuulua AY-liikkeeseen. Tarvittaessa maksuhaluttomat istuttiin ulos tai estettiin työn tekeminen muutoin.

Käyttäjän herrakeronen kuva
Jiri Keronen

Tätä kai tarkoitetaan sillä, kun sanotaan vallankumouksen syövän lapsensa.

Käyttäjän Granu kuva
Arto Granlund

Kosonen, tämä väittämäsi on näitä urbaaneja legendoja joille tosipohjaa ei löydy. Aloitin työt turkulaisissa konepajoissa 60-luvun puolenvälin jälkeen, Turun metallityöväen ammattiosasto 49 oli Suomen suurin ja kommunistien vähemmistön hallussa, mutta yhtään tapausta ei ainakaan ole minun tiedossani jossa työntekijä olisi savustettu ulos liittoon kuulumattomuuden tai poliittisen näkemyksensä vuoksi, sen sijaan esim. uskovaisten sallittiin jäädä töihin vaikka muut lähtivät lakkoon. Toki yksittäisiä tapauksia saattaa olla, mutta yleistä se ei ollut.

Käyttäjän kosonenjuhapekka kuva
Juha-Pekka Kosonen

Enhän minä sanonutkaan, että toiminta olisi ollut yleistä, mutta sitä näkyi kiihkeimpien kommunistien terrorisoimilla työpaikoilla. Olen aikoinaan nuorena vartijana ollut jopa todistamassa näitä työmaanujakoita ja puhutaan 80-luvusta.

Käyttäjän ilmari kuva
Ilmari Schepel

Kari Peitsamo on hauska vapaa-ajattelija, joka joutuu nyt kokemaan samanlaista "myötätuntoa" kuin yhtä itsenäisesti ajatteleva Pirkko Saisio...

Käyttäjän hankamaki kuva
J. Sakari Hankamäki

Kari Peitsamolla ja minulla on muutakin yhteistä kuin huivi ja tausta Tampereella, jossa hän myös asui Hämeenpuistossa.

Siis: Sopii meille.

Laitetaanpas tästä skootteri käymään:

https://www.youtube.com/watch?v=2KBHMmAO5kA

Käyttäjän jjrposti kuva
Jari Räihä

Jälleen karkea esimerkki sosialistien oikeutenmukaisuudesta.
Peitsamon jos kenen ei uskoisi harmia aiheuttavan.
Vihervasureilla ja -stalinisteilla on jo hätä.
https://www.youtube.com/watch?v=FNLa9olFVTw
Kuuntele ja ilahdu!

Käyttäjän PetraNyqvist kuva
Petra Nyqvist

Ämyrock päättää varmasti itse asiasta, joten huoli pois. Kiinnostavaa on lähinnä, miten Peitsamo itse jakselee. Hänellähän on tämä ajatus, ettei hänellä ole päätä https://www.iltalehti.fi/viihde/a/2015100120448265

ja mitä tulee tuohon hänen mielipiteeseensä, niin samaa roskaahan se on mitä Suomen etnonationalistit kuten Sipola ja Wiik ovat yrittäneet selittää. Logiikka on yhtä viiltävää kuin että naisia tulisi saada raiskata ja hakata, koska joku nainen jossain on tehnyt jotain pahaa.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Kaikki ketkä vastustavat rasistisia kommentteja ovat viisaita, yleensä se viisaus onkin vasemmistossa.

Jos pää pehmenee ja ajatukset harhailevat, niin minkäs sille voi. :)

Harri Happari

Viisaat? Sinäkö et vastusta?

Käyttäjän KirjoituksiaSalosta kuva
Mikko Engren

Sananvapauteen kuuluu sananvastuu. Mielipiteenvapauteen kuuluu se, että mielipide on oikea. Sinänsä esim. Ritalan röllääminen on sympaattista koska toiminta jää tähän eikä aika mene sairaassa tirkistelyssä vääriä mielipiteitä etsiessä jostain twiituista jotta saa alkaa ilmiantaa, hankkia banaaneja, tehdä rikosilmoituksia ajatusrikoksista, koittaa hankkia ajatusrikolliselle potkut, vetää ajatusrikollista turpaan, (ajatusrikollisia ei ole kai vielä Suomessa surmattu)

Väkivalta lisää väkivaltaa. Sosiaalisen median aikana tilanne on pahempi kuin koskaan.

Käyttäjän jjrposti kuva
Jari Räihä

Hyvä, Mikko. Jokohan sipoolainen vihapuhevahti kohta aloittaa...

Käyttäjän joukorep kuva
Jouko Repo

Voihan asian noinkin nähdä, kuten Peitsamo kirjoittaa. Näkenyksensä ovat kyllä aivan yhtä arvokkaita, kuin kaikki muutkin näkemykset. Mitkähän mahtavat olla muuten ne oikeat juurisyyt kaikenlaisiin mellakoihin, terroriin ja ilkivaltaan ? En jaksa uskoa, että ne juurisyyt noihin typeriin tekoihin löytyvät kaurapuurosta, natseista, fasisteista tai imperialismin kätyreiden katalasta juonittelusta.

Käyttäjän MikkoRaatikainen1 kuva
Mikko Raatikainen

Jotenkin alkaa enemmän ja enemmän heräämään kysymys mikä sakkihan se on sitä kaikkein suvaitsemmattominta?

Kyllähän se "suomen kansa ensin" porukka on mitä on, mutta jos tällaistenkin kommenttien takia vasemmistossa isketään kimppuun (ottaen huomiooon ettei kommentoijana ole kukaan tunnettu rasisti), niin jotenkin tuntuu ettei kannata hirveästi ainakaaan mielipiteenvapauden puolesta puhua.

Siis jos mielipiteenvapaudella ei tarkoiteta sitä, että suvaitaan ainnoastaan kaikkia jotka ovat samaa mieltä.

Ymmärtääkseni Peitsamon kohdalla ei voi vetää äärioikeisto korttiakaan eikä käsittääkseni kaveri ole kunnostautunut muutenkaan millään rasistisilla kommenteilla.
Jos olen tässä kohtaa väärässä, niin perun kaiken aikaisemman.

Kyllä ollaan vaarallisilla vesillä jos kumpikaan sakki (niin äärioikeisto tai vasemmisto) saa minkäänlaista valtaa.
On TÄYSIN sama kumpi sakki pääsee niskanpäälle, niin puhdistukset alkavat välittömästi.
Kyllä meillä on vasemman laidan puhdistuksistakin lähi historiassa JÄRKYTTÄVIÄ kokemuksia.

Voihan vasemmisto sentään teidän "parempaa" maailmaa.
Ette eroa suvaitsemattomuudellanne äärioikeistosta käytännössä millään tavalla.... ainostaan suvaitsemattomuutenne kohde on eri.

Käyttäjän jjrposti kuva
Jari Räihä

Poikani etunimi on Mikko. Olen valinnastani ylen tyytyväinen.

Käyttäjän TommiMessi kuva
Tommi Messi

Ehkä vasemmistolla on sitten toiminta suunnitelma siihen miten seuraava 70 000 turvapaikan hakijan aalto ratkaistaan. Edellisestä aallosta ei valtio ole kyennyt tai halunnut esittää mitään laskelmaa. Miksi? Itse olen sitä mieltä, että maahan voi tulla, mutta selvästi tarvitaan hallitumpi maahanmuutto ja kyllä rajoja voisi pitää kiinnikin. Samaan aikaa Tel Aviiviin ammutaan raketteja ja Yle on hiljainen kuin muumio.

Käyttäjän JaakkoAalto1 kuva
Jaakko Aalto

"Ehkä vasemmistolla on sitten toiminta suunnitelma siihen miten seuraava 70 000 turvapaikan hakijan aalto ratkaistaan".

Tietysti on. Annetaan avokätiset sosiaalietuudet, nostetaan veroja ja tehdään bisnestä kaikenlaisilla palveluilla.

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

Olen boikotoinut Peitsamoa jo 30 vuotta, mutta uusi syy boikotille on aina käyttökelpoinen.

Käyttäjän beige03 kuva
Risto Laine

Ennen on tapahtunut kaikenlaista monikulttuurisia ilmiöitä ja ne on perustunut spontaaniin vapaaehtoisuuteen, nykyään se perustuu pakkoon. Näillä kahdella kehityksellä on huomattavan suuri ero.

Ei ihme, että kaikki pakolla yritetyt kehitykset on ihmishistoriassa päätynyt vain epäonnistumisiin ja kyllä tämä vih.vas.lib pakolla toteutettu kehitys päättyy myös samaan. Merkit ovat ilmeiset.

Ilkka Huotari

"Sananvapaus kuuluu vain minulle"

- vasemmisto

Käyttäjän andreas kuva
Andreas Pyy

Suomalaiset kansallismieliset syyttävät monikulttuurisuutta mistä tahansa pahasta, mutta tämä on jo niiltäkin rimanalitus. Sillä, että äärioikeistolainen valkoisen ylivallan kannattaja tekee terroristi-iskun muslimeja vastaan ei ole mitään tekemistä monikulttuurin kanssa, vaan sillä on tekemistä terroristi-iskun tekijän ja tämän psykottisen aatemaailman kanssa.

Täysin älyvapaan ja harkitsemattomasti puhuneen Peitsamon boikotointi on siis perusteltua. Sillä että onko Peitsamo kuulunut joskus "samaan ryhmään" vasemmistolaisten boikotin ajajien kanssa ei ole mitään merkitystä, sillä vaikka se saattaa tulla joillekin kansallismielisille yllätyksenä, niin vasemmistolaiset pystyvät kritisoimaan myös "omien" joukoissa olevia, mikä on ainoastaan rationaalista toimintaa.

Ilkka Huotari

"Sillä, että äärioikeistolainen valkoisen ylivallan kannattaja tekee terroristi-iskun muslimeja vastaan ei ole mitään tekemistä monikulttuurin kanssa, vaan sillä on tekemistä terroristi-iskun tekijän ja tämän psykottisen aatemaailman kanssa."

On kai sillä *jotain* tekemistä monikulttuurin kanssa, jos uskoo iskun tekijän perusteluita.

Käyttäjän herrakeronen kuva
Jiri Keronen

Vasemmiston käsitys sananvapaudesta, suvaitsevaisuudesta, kritiikistä ja rationaalisuudesta on astetta hämäräperäisempi. Tyyppi sanoo jotain, joka ei miellytä, niin ryhdytään sabotoimaan hänen duuniaan ja kaikkia festarikävijöitä, jotka haluavat nähdä Peitsamon keikalla.

Käyttäjän JaakkoAalto1 kuva
Jaakko Aalto

#23:
Eihän tuossa ole mitään hämäräperäistä. Linja on hyvinkin selkeä. Se on se 70-luvulta tuttu "Joka ei ole meidän puolellamme, se om meitä vastaaaaaan" (Esitetään kädet nyrkissä, haara-asennossa seisoen, kurkku kohti kattoa)

Käyttäjän elina kuva
Elina Moustgaard Vastaus kommenttiin #37

"Joka ei ole meidän puolellamme, se on meitä vastaaaaaan"

Kommentistasi tuli mieleen Kari Rydmanin mainio kirjoitus "Trump ja Putin - viholliskuvat ja veljeily", siinä heiluu vanhan vasemmistoälykön kynä, mahtuuko näinä mielipidelokeroinnin aikoina enää vasemmiston raameihin:)

"Kun siis joku Trump, oudosti ja ehdottoman epädiplomaattisesti käyttäytyvä valtionjohtaja käy keskustelemassa kansainvälisten häirikköjen kanssa, tapaa sekä pirun (Kim) että belsebuubin (Putin), sitä pidetään paheksuttavana. Entäpä jos henkilökemiat osuvat edes sen verran yksiin, että herrat voivat ainakin sanoa tuntevansa toisensa? Eikö se olekin äärimmäisen arveluttavaa? Entäpä jos se tavalla tai toisella edistääkin keskinäistä toimeentuloa ja sitä myötä rauhaa? Sehän juuri tässä pelottaakin, syistä joita kuvasin edellä." http://karirydman.blogspot.com/2018/07/trump-ja-pu...

Käyttäjän beige03 kuva
Risto Laine

Olenkin kaivannut Suomalaista kolonialismia jo pitkään takaisin. Kun lukee tuota "täysin älyvapaata" kommenttiasi, mieleen tulee oletko ehkä universumin "paras ikiin filosofi" tai kenties olet keisari ilman vaatteita, mutta nykyaikaan tuotuna luuranko ilman vaatteita.

Käyttäjän ajjmikkola kuva
Jouko Mikkola

Se ampuja sanoo olevansa ekofasisti, joksi Pentti Linkolaakin on sanottu. Tarrant kertoo myös että se maa jonka poliittista systeemiä hän arvostaa eniten, on Kiina.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Kuka helvetti kaipaa Kari Peitsamoa yhtään mihinkään :)

Käyttäjän MikkoRaatikainen1 kuva
Mikko Raatikainen

#21

Sillä ei oikeastaan pitäisi olla edes merkitystä.
Vai onko teillä vasemmalla äärilaidalla kaipuu vanhaan hyvään aikaa, väärä kommentti ja kaveri muuttuu viholliseksi.
Pari metriä multaa niskaan ja kiveen teksti "kuka helvetti sinua enää kaipaa mihinkään?"

Toisaalta onko äärivasemmistossa jo viisauskin niin pitkällä, että siellä osataan sanoa kuka artisti on kenenkin mielestä tarpeellinen ja kuka ei?

Jos Peitsamoa ei kukaan kaipaa, niin voisitko petteri kertoa ketä sitten tulisi kaivata?
Ihan vaan että me roskaväki tiedetään kenen levyjä on vielä soveliasta kuunnella.

Esimerkki äärivasemmiston suvaitsevaisuudesta.

Käyttäjän beige03 kuva
Risto Laine

Ritala on jo pitkän aikaan luiskahtanut vasemmalta vielä vasemmalle. Siellä kun ei ole mitään muuta kuin tyhjyys.

Käyttäjän MattiLehtinen kuva
Matti Lehtinen

#21
Mitä ihmettä, ei vielä yhtään peukuttajaa.

Käyttäjän heikkitoivonen kuva
Heikki Toivonen

"Kuka helvetti kaipaa Kari Peitsamoa yhtään mihinkään :)"

..sanoo Petteri ja oikeasti surumielisenä hieroo omistamiaan Peitsamon tuotannon C-kasetteja vähän tykimpiä kestomagneetteja vasten.

Vielä pitäis artistin tiedot raaputtaa kasettien kyljestä pois. Sitten voisi jo nauhoittaa niille vaikkapa jotain voimaannuttavaa aatetoverin puhetta, ehkäpä toveri Leif Salmenin todennäköisesti viimeisiksi jääneet julkiesiintymiset noin vuosikymmenen takaa.

Ilkka Huotari

"Kuka helvetti kaipaa Kari Peitsamoa yhtään mihinkään :)"

No ilmeisesti keikoilla kävijöitä on jonkin verran, vai mitäpä itse kuvittelet?

Jukka Ryhänen

Tuossahan voisi olla mahdollisuus suurimittaiseen kansallismieliseen kokoontumiseen Ämyrockissa. Peitsemosta päällikkö? Hyvältä vaikuttaa. Järjestäytyminen alkaa? Pian marssimme yli Suomen.

Käyttäjän ajjmikkola kuva
Jouko Mikkola

Loistava esimerkki taas viherpunaisten monikultturistien "suvaitsevaisuudesta", eli suvaitsemattomuudesta. Edes kommunisti ei saa olla rauhassa, jos mielipiteet mamutuksesta eroaa tämän "suvaitsevaisen" sekopääsakin mielipiteistä.

Tällaisesta tulee aina mieleen ne vanhat hyvät ajat, kun vasemmistolaiset raivostuivat jos Neuvostoliittoa kehtasi arvostella.

Käyttäjän elina kuva
Elina Moustgaard

Oikeastaan elämme jännittäviä aikoja, tämän kaiken tosikkomaisuuden pohjalta, mikä näyttää olevan multikultin syvin olemus, voi syntyä ja varmasti syntyykin aivan uudenlaista ala-kulttuuria. Niin hyvässä kuin pahassa.

Huumori on autoritaaristen ideologioiden ongelma, tajusin heti mistä suunnasta multikultissa tuulee, kun senegalilainen Badu ja Lapinlahden lintujen Eränkö halusivat kymmenkunta vuotta sitten bändinsä nimeksi "Badu & Rasistit", niinpä tosikot uhkasivat bannata, eikä "Tule markka takaisin"-biisi radiossa juuri soinut, vaikka kundit myöntyivät vaihtamaan nimeksi Badu ja Suomipojat. Se oli käytännössä sama, siihen aikaan Suomi oli maailman rasistisin maa, jos mediaa vaivautui seuraamaan, sellaisen kuvan sai.

Olen jakanut Badun hienoa maailmanmusiikkia edustavaa biisiä siitäkin syystä, että se on esimerkki poliittisen sensuurin idiotismista, tämä biisi on kaukana 70-luvun taisteluhengestä.

Kyseessä on kesäinen rakkauslaulu, suomalainen musiikillinen Othello, jonka nimiosassa on maahanmuuttaja Badu ja rakastettuna Desdemonana Suomen markka. https://www.youtube.com/watch?v=rSJIguLKsfM

Käyttäjän MattiLehtinen kuva
Matti Lehtinen

Vasemmisto on varmasti onnesta soikeena kun ovat saaneet petterin riveihinsä.

Käyttäjän allsynergy kuva
Rami Ovaskainen

Tuskin. On täysin mahdollista tai jopa todennäköistä että Petteri "ex-persuna" on Myyrä - eikä lainkaan taitamaton myyräntöissään. Hyvin salamyhkäinen, joskin tehokas, keino käännyttää ihmisiä persujen kannattajiksi.

Käyttäjän JuhoJoensuu kuva
Juho Joensuu

Tuossa Peitsamon boikotoinnissa ei ole mitään tolkkua. Antaa rokkarin rokata.
Toisaalta, ei Peitsamon kommentoinnissakaan ole mitään tolkkua. Tuolla Uuden Seelannin iskulla ei ollut mitään tekemistä pakotetun monikulttuurisuuden kanssa muualla kuin äijän himmenneessä päässä.
Ainoa toimiva rajat kiinni olisi ollut kieltää ausseilta pääsy. Kuitenkin Australian ja Uuden Seelannin välillä on liikennettä koko ajan molempiin suuntiin. Suurin osa porukasta on ihan tolkun väkeä.
Turha päivityksestä on meteliä nostaa. Todeta vain, että heikosti perusteltu ja alusta loppuun ilman kestävää logiikkaa. Mutta saavathan vassaritkin olla hölmöjä.

Käyttäjän JuhaRiipinen kuva
Juha Riipinen

Enpä muista koskaan olleeni oikeastaan mistään täysin samaa mieltä Peitsamon kanssa. Enkä ole nytkään ...mutta kai hänen musiikistaan saa silti pitää?

https://www.youtube.com/watch?v=pXymu-2sE34

Käyttäjän juholaatu kuva
Juho Laatu

Pieni analyysi Kari Peitsamon tviitistä.

> 'En usko monikulttuurillisuuteen siinä mielessä, miten sitä meille nyt ajetaan'.

Luen tuon niin, että monikulttuurisella tarkoitetaan tässä suunnilleen sitä ajattelutapaa, että lähes kuka tahansa on tervetullut Suomeen (tai johonkin muuhun maahan), ja tulijat voivat asettua asumaan maahan normaaleina kansalaisina, normaaleilla eduilla, ja että erilaisten pienempien ja suurempien (eristäytyneidenkin ja valtakulttuurista vahvasti poikkeavien) kulttuurivähemmistöjen syntyminen on ok.

> Uuden Seelannin iskut ovat suora seuraus pakotetusta monikulttuurillisuudesta.

"Suora seuraus" on kai pientä liioittelua. Samoin "pakottaminen" on liioitteleva ilmaus. Mutta tarkoitettu seuraussuhde on kai tosi siinä mielessä, että tekijän antamat selitykset teolleen viittaavat aika suoraan tähän suuntaan.

> Kauheudet ovat vasta alkamassa.

Mahdollista. Tämän iskun voi nähdä Anders Breivikin iskun kaltaisena. Kyseessä olisi tästä näkökulmasta katsottuna ehkä vasta toinen isku, mutta on täysin mahdollista, että jossain muualla seuraava murhaaja jo suunnittelee jotain vastaavia kauheuksia. Monikulttuurisuuden innokas ajaminen voi kasvattaa todennäköisyyttä.

> Ainoa ratkaisu on: Rajat kiinni.

Liioittelua tuo "ainoa ratkaisu", mutta jos uskotaan että monikulttuurisuus on ongelma, siihen liittyvän muuttoliikkeen vähentämisellä voi olla hyvinkin vaikutusta asiaan.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset