Suomalaisten syntyvyyttä tulee kasvattaa, ei vähentää

Monet kansakunnat kuolevat vieraan valloittajan alle, tauteihin tai luonnonkatastrofeihin. Toiset kansakunnat sen sijaan kuolevat itsemurhaan. Ne menettävät omanarvontuntonsa ja uskovat, että niillä ei ole enää mitään merkitystä suuremmassa mittakaavassa. Tämän jälkeen ne kuihtuvat pois samaan tyhjään harmauteen, johon niin monet kansakunnat ennen niitä.

Professori Janne Kotiaho ehdottaa, että lapsettomuuteen voitaisiin kannustaa jopa rahallisesti. Kotiahon perustelut ovat perinteisen linkolalaisia, eli väestönkasvu tuhoaa maailman ja meidän suomalaisten tehtävänä on kuolla planeetan vuoksi. Tämä on tietysti täysin päätöntä.

Suomessa väestönkasvu ei ole mikään ongelma. Väestömme vähenee jo nyt, koska ihmiset eivät tee riittävästi lapsia. Väestöpyramidi on kääntymässä suuntaan, jossa vanhuksia on enemmän kuin syntyneitä. Käytännön elämässä tämä näkyy eläkepommeina, kestävyysvajeena ja muuna vastaavana.

Holtitonta väestönkasvua tapahtuu Afrikassa ja Aasiassa, ei Euroopassa. Eurooppa on jo saavuttanut pisteen, jossa syntyvyys on samalla tasolla tai jopa matalampi kuin kuolleisuus. Mikäli kaikki maailman maat olisivat samalla tasolla, ei väestönkasvu olisi mikään ongelmna.

Suomen, suomalaisten ja Euroopan ei pidä missään tapauksessa tehdä itsemurhaa. Vaikka koko manner räjäytettäisiin ydinaseilla, ei se siltikään olisi erityisen merkityksellistä väestönkasvun kannalta. Malthusialainen katastrofi on tapahtumassa aivan muualla päin maailmaa.

Syntyvyyden hillitsemisen sijasta suomalaisten syntvyyttä tulisi ennemmin pyrkiä lisäämään. Tällaisia keinoja voisivat olla vaikkapa erilaiset tuloverohelpotukset (tai muut helpotukset) lapsiperheille. Ihmiskunnan ja kansakunnan tulevaisuuden varmistaminen on tärkeämpää kuin etninen itsemurha.

herrakeronen
Perussuomalaiset

Olen ehdolla eduskuntaan Uudenmaan vaalipiiristä. Ehdokasnumeroni on 53, joka on alkuluku.
Tavoitteeni ovat suora demokratia, ihmisoikeuksien oikea toteutuminen ja hallintoalamaisuuden muuttaminen aidoksi täysivaltaiseksi kansalaisuudeksi. Uskon totuuteen, oikeuteen ja ihmiskuntaan.
Henkilökohtaiset nettisivuni:
https://jirikeronen.com/politiikka

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu