Jos haluat maahan muutosta, äänestä maahan muutosta

Joku AY-liikkeen systeemi mainosti, että kannattaa äänestää, jos haluaa asioiden muuttuvan. (Mainos ohessa.) Olen samaa mieltä. Tosin vielä äänestämistäkin olennaisempaa on, että ketä sitä äänestää. Jos äänestää SDP:tä, Kokoomusta tai Keskustaa, on se käytännössä sama kuin jättäisi äänen kokonaan antamatta.

Vaikka äänestämättä jättäminen tuntuisi protestilta, järjestelmän mielestä se ei ole sitä, eikä järjestelmää kiinnosta kuin sen omat pelisäännöt. Järjestelmän näkökulmasta jokainen jättämätön ääni tarkoittaa yhtä ääntä nykyisen vallan ja status quon hyväksymisen puolesta. Se ei ole protesti, vaan ääni sen puolesta, että mikä tahansa käy.

Suomessa ollaan jo nähty vaaleja, joissa äänestysaktiivisuus on alle puolet. Järjestelmä ei ole mitenkään siitä säikähtänyt, vaan ollut oikein mielissään. Kun protestiväki jää kotiin, jää hallitseminen niille, jotka ovat kaikista puolueuskollisimpia, eli Kokoomukselle, Keskustalle ja SDP:lle.

Jos kaikki Suomen nukkuvat äänestäjät heräisivät ja äänestäisivät mitä tahansa puoluetta, tulisi tästä puolueesta välittömästi Suomen suurin puolue, joka pääsisi about yksin latelemaan hallitusohjelman. Samaan aikaan kaikkien muiden puolueiden valta laskisi.

Jos ei löydy hyvää ehdokasta, niin kannattaa käyttää vaikka Kauko Röyhkä -protestia. Kauko Röyhkä -protesti tarkoittaa, että etsitään listalta se kaikista rumin kommunisti ja annetaan sille ääni. Ruma kommunisti on kovempi protesti kuin Aku Ankka.

Jos haluat maahan muutosta, äänestä maahan muutosta. Vain Suomen kansalaiset voivat päättää siitä, että annetaanko maamme mennä alas viemäristä vai nostetaanko se uuteen kukoistukseen. Kansakunnan kohtalo on Sinun käsissäsi.

PS. Saatoin editoida tuota AY-liikkeen kuvaa.

PPS. Kuvan symboliikka lyhyesti:
Intiaanihattu = Kulttuuriaprolaatio.
Pyssy = Aseenkanto-oikeutta ei pidä rajoittaa.
Jointti = Legalize it.
Bitcoin = Virtuaalimarkka takas.

herrakeronen
Perussuomalaiset

Olen ehdolla eduskuntaan Uudenmaan vaalipiiristä. Ehdokasnumeroni on 53, joka on alkuluku.
Tavoitteeni ovat suora demokratia, ihmisoikeuksien oikea toteutuminen ja hallintoalamaisuuden muuttaminen aidoksi täysivaltaiseksi kansalaisuudeksi. Uskon totuuteen, oikeuteen ja ihmiskuntaan.
Henkilökohtaiset nettisivuni:
https://jirikeronen.com/politiikka

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu