Jiri Keronen On aika uudelleenarvioida kaikki arvot

Jokainen maahanmuuttajien tekemä raiskaus on poliitikkojen valinta

Oulun lähialueella Raahessa on taas paljastunut uusi alaikäiseen kohdistunut raiskaus, jonka tekijänä on ollut ulkomaalainen mies. Kun ensimmäiset vastaavat tapaukset tulivat ilmi, poliisi kommentoi, että ne ovat vasta jäävuoren huippu. Poliisi oli myös oikeassa.

Tilastojen mukaan tietyiltä alueilta tulevien ulkomaalaisten yliedustus raiskausrikoksissa on merkittävä. Ulkomaalaiset raiskaavat suhteessa huomattavasti useammin kuin suomalaiset. Ilmiötä koitetaan selittää pois kertomalla, miten ulkomaalaiset ovat nuoria miehiä ilman äitiä ja miten köyhyys ja syrjäytyminen käytännössä pakottaa hyväksikäyttämään lapsia. Sitä paitsi raiskaavatHAN suomalaisetkin, eikä mikään kulttuuri ole toista huonompi - paitsi ehkä suomalaisuus, joka opettaa jopa jalon villin väkivaltaiseksi raiskaajaksi.

On tietty hyvä juttu, että pyritään miettimään, minkä takia raiskaaja raiskaa. Vielä parempi juttu olisi myös miettiä, miten raiskauksia voidaan vähentää. Monia seksuaalirikostyyppejä on vaikea kitkeä, mutta ulkomaalaisten raiskaajien kohdalla raiskausten vähentäminen on hyvin helppoa: ei päästetä raiskaajia maahan ja poistetaan maassa jo olevat raiskaajat.

Jokainen turvapaikanhakija, joka tulee Suomeen turvallisesta EU-maasta, kuten Ruotsista, voidaan käännyttää suoraan rajalta. Mikään ei estä tätä. Jos taas ulkomaalainen syyllistyy Suomessa väkivalta- tai seksuaalirikokseen, voidaan hänet poistaa maasta. Suomen tehtävänä ei ole toimia koko Euroopan sosiaalitoimistona, vaan vastata omasta sisäisestä turvallisuudestaan ja Venäjän vastaisesta EU:n ulkorajasta.

Suomen tulee myös ryhtyä priorisoimaan kiintiöpakolaisten kohdalla naisia ja oikeita lapsia. Miehet tekevät keskimäärin huomattavasti enemmän rikoksia kuin naiset ja naiset puolestaan sopeutuvat yhteiskuntaan miehiä helpommin. Priorisoimalla humanitaarisessa maahanmuutossa naisia nuorten äijien sijasta, voi Suomi samaan aikaan parantaa sekä omaa turvallisuuttaan että auttaa oikeasti heikommassa asemassa olevia.

Jokainen Oulussa tapahtunut maahanmuuttajien seksuaalirikos on ollut poliitikkojen valinta. Kun poliitikot valitsevat toistaa muiden Euroopan maiden virheet, silloin myös noiden virheiden vaikutukset toistuvat. Poliitikot voivat myös valita toisin ja tehdä Suomesta turvallisemman ja paremman maan Suomen kansalaisille.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

19Suosittele

19 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (43 kommenttia)

Käyttäjän ErkkiLatvala kuva
Erkki Latvala

Samaa mieltä raiskaukset ovat poliitikkojen syytä,ja niitten suomalaisten jotka niitä tänne haluavat,ja jotka eivät osaa muuta hokea kuin rasisti rasisti,ja niinhän suomalaisetkin...

Käyttäjän ollivaisala kuva
Olli Väisälä

Minä taas näkisin raiskaajissa syytä...

Käyttäjän jj2311 kuva
Jyrki Immonen

Minua henkkoht pelottaa mihin tämä persujen manipulointi johtaa. Minä en halunnut tänne yhtään pakolaista, kuitenkin olen elänyt monikulttuurissa koko ikäni, en tiedä minkä takia sukunimikaimani (Olli sisu Immonen) sitä vastaan taistelee, tämä Olli. Samassa talossa asui ruotsalaisia, venäläisiä, tataareja, saksalaisia ja hieman myöhemmin turkkilainen perhe. Kaupungin keskustassa.
Tämä tapahtui 60-70-luvuilla, ja voin kertoa että etnistä sekaantumista tapahtui. Persujen etniselle osastolle tiedoksi, vähän väriä naamaan tuleville finskeille.

Matti Simonaho

"Infiltraatioansaa" voidaan myös kutsua Troijalaiseksi hevoseksi. Se voi olla itse aiheutettu tai toisen aiheuttama.

Maahanmuuttajien/Pakolaisten määrä maassa - kuten esimerkiksi Ruotsissa, vaikuttaa siihen kuinka paljon jokin ulkomaa voi niin halutessaan vaikuttaa esimerkiksi Ruotsin sisäisiin asioihin. 2015/2016 tapahtumiin viitaten, teoriassa Ruotsi voi lähettää Suomeen 15000 ulkomaalaista sotilasta "pakolaisina". Tyypillinen Troijalainen hevonen.

Niin kuin Suomessa on käynyt, Suomalaiset syyttävät seuraamusta (pakolaisia) kaikista "pakolaisten" aiheuttamista seuraamuksista, eikä itse syytä suraamuksille; Ruotsin hallitus, joka aiheutti kaikki seuraamukset Suomessa.

Saapa nähdä, milloin Ruotsin Kansa ymmärtää;

"- Ruotsin pääministeri osoittaa aina Venäjän pahimmaksi viholliseksi ilman minkäänlaisia todisteita. Nyt olemme väsyneet siihen. Ei ole väliä, oletko pääministeri, paavi tai Jeesus Kristus, perusteettomia syytöksiä ei saa esittää. On ymmärrettävä että perusteettomiin syytöksiin vastataan. Toivottavasti seuraava hallitus muuttaa Venäjän politiikkaansa. Ruotsin ja Venäjän väliset suhteet ovat niin pahat, etteivät ne enää pahemmat voi olla, Venäjän suurlähettiläs Viktor Tatarintsev sanoo." - Expressen -lehti, Ruotsi

että Ruotsin hallitus - niiltä osin missä se suoraan on yhdistettävissä Suomeen laittomasti lähetettyihin "pakolaisiin" 2015/2016 - on osasyyllinen kaikkiin "pakolaisten" tekemiin rikoksiin Suomessa. Varoitus on annettu.

Kai se on sillä tavalla, että Venäläiskoneet jotka loukkasivat Ruotsin ilmatilaa heti hallituksen muodostamisen jälkeen, oli Ruotsin hallitukselle "muistutus" siitä, että "jos räksyttäminen ei lopu niin se lopetetaan". - Ruotsin Televisio, https://www.svt.se/nyheter/nyhetstecken/ryska-plan...

Lähde : http://www.mielipiteemme.fi/index.pl?sivu=uutisia_...

Käyttäjän JuhaMakkonen1 kuva
Juha Makkonen

Jokainen Oulussa tapahtunut maahanmuuttajien seksuaalirikos on ollut poliitikkojen valinta.
......................

Kenenkäs valinta ne suomalaisten tekemät seksuaalirikokset ovat?

Jani Kuusela

Jos maahan otetaan kymmeniä tuhansia nuoria miehiä maista, joissa naisen asema ei ole "aasia kummempi", syy ei ole ketussa, jonka omistaja päästää kanatarhaan, vaan omistajassa, joka portin avasi.

Käyttäjän JuhaMakkonen1 kuva
Juha Makkonen

#5
Miten poliitikot pystyvät valitsemaan vain ne turvapaikanhakijat jotka eivät tee rikoksia?

Käyttäjän herrakeronen kuva
Jiri Keronen

Suomalaisten tekemät seksuaalirikokset ovat huomattavasti vaikeammin ratkaistavissa kuin ulkomaalaisten tekemät seksuaalirikokset. Suomalaiset seksuaalirikolliset ovat jo maassa, eikä heitä voi karkottaa, koska he ovat Suomen kansalaisia. (Karkottaminen ei myöskään olisi oikein, koska meillä ei ole oikeutta levittää omia ongelmiamme ulkomaiden riesaksi.)

Sen sijaan ulkomaalaisten seksuaalirikollisten kohdalla rikollisuutta on hyvin helppo rajoittaa poliittisilla päätöksillä.

Käyttäjän herrakeronen kuva
Jiri Keronen Vastaus kommenttiin #13

Samalla tavalla kuin esimerkiksi keuhkosyöpää vastaan voidaan taistella. Kaikki tupakoitsijat eivät sairastu keuhkosyöpään ja monet tupakoimattomat sairastuvat keuhkosypään, mutta tästä huolimatta tupakoinnin vähentäminen laskee riskiä sairastua keuhkosyöpään. Samoin esimerkiksi naisten suosiminen turvapaikanhaussa vähentäisi raiskauksia, koska miehet ovat naisia tyypillisemmin seksuaalirikollisia.

Käyttäjän JuhaMakkonen1 kuva
Juha Makkonen Vastaus kommenttiin #17

#17
Samoin esimerkiksi naisten suosiminen turvapaikanhaussa vähentäisi raiskauksia, koska miehet ovat naisia tyypillisemmin seksuaalirikollisia.
.....................

Eikös turvapaikka pidä antaa tarpeen eikä sukupuolen perusteella?

Käyttäjän herrakeronen kuva
Jiri Keronen Vastaus kommenttiin #20

Kukaan ei sanonut, että turvapaikka pitää antaa sukupuolen perusteella, vaan keksit tuon itse.

Käyttäjän JuhaMakkonen1 kuva
Juha Makkonen Vastaus kommenttiin #21

#21

Sanoit kommentissasi 17 näin:

"Samoin esimerkiksi naisten suosiminen turvapaikanhaussa vähentäisi raiskauksia, koska miehet ovat naisia tyypillisemmin seksuaalirikollisia."

Lyhyt muisti sinulla.

Käyttäjän PasiRipari kuva
Pasi Ripari Vastaus kommenttiin #20

"Eikös turvapaikka pidä antaa tarpeen eikä sukupuolen perusteella?"

Vihjaatko ettei naisia jotka tarvitsevat turvapaikkaa löydy vaikka millä mitalla?

Vai vihjaatko että valitset mieluummin turvapaikan haun sukupuolten välisen tasa-arvon ja raiskaukset kuin epätasa-arvon ja ei raiskauksia?

Aina näiden kiertelijöiden kanssa saa arvailla mitä mieltä he ovat, kun ei voi sanoa suoraan mitä ajattelee, muuten oma hauras mielen korttitalo kaatuu.

Suomalaisten rahoille riittää kyllä aivan yhtä elintärkeitä käyttökohteita turvapaikanhakijoiden majoittamisen ulkopuolelta. Mutta jostain syystä pitää valita se kaikkein epävarmin ja nyt todistetusti jopa haitallisin vaihtoehto. Käsittämätöntä.

Käyttäjän JuhaMakkonen1 kuva
Juha Makkonen Vastaus kommenttiin #29

#29
Vai vihjaatko että valitset mieluummin turvapaikan haun sukupuolten välisen tasa-arvon ja raiskaukset kuin epätasa-arvon ja ei raiskauksia?
........................

Kumpaas sinä hakkaat enemmän, vaimoasi vai lapsiasi :)

Käyttäjän PasiRipari kuva
Pasi Ripari Vastaus kommenttiin #34

Lakkaa roikkumasta ylösalaisin niin verikin kiertää päässä joskus.

Käyttäjän jj2311 kuva
Jyrki Immonen Vastaus kommenttiin #17

Wau mikä logiikka, tolla pääsee pitkälle...olitko tätä pitkään miettinyt, keuhkosyöpä vs. Raiskaukset. Häh?

Käyttäjän ErkkiJohansson1 kuva
Erkki Johansson

Ei voi sanoa, että ulkomaalaisten tekemät raiskaukset olisivat ainoastaan suomalaisten poliitikkojen aikaansaannosta. Ensisijaisesti tekijä on vastuussa rikoksesta, mutta poliitikkojen voidaan katsoa syyllistyneen avunantoon ja tästä heitä pitää rangaista.

Käyttäjän tomiketola kuva
Tomi Ketola

# 6

Minkälaista rangaistusta siellä kansantuomioistuimessa on kaavailtu?

Käyttäjän ErkkiJohansson1 kuva
Erkki Johansson

Miten olisi - äänestämättä jättäminen? Se on tietenkin poliitikolle poikkeuksellisen julma rangaistus. Mutta sopii hyvin kansantuomioistuimen langetettavaksi.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Sitten pitää vielä tietää, mitä tarkoittaa ulkomaalaistaustainen.

Oletuksenahan tietysti kaikilla on, että kyseessä on turvapaikanhakija, ja tietysti tullut v.2015.

Pieni mutta on tietenkin se, että en ainakaan minä tiedä, onko kyseessä jo Suomen kansalainen, vai ei.

Ilmeisesti täällä ihmisillä on tarkempaa tietoa.

Huono juttu joka tapauksessa, mutta helppoa ratkaisua ei ole.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Tääkin ääliö on kerennyt tekemään paljon pahaa, ja tuskin jää tähän tälläkään kertaa.

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005978355.html

Käyttäjän sirpaabdallah kuva
Sirpa Abdallah

Ritalan linkki on oikeudessa käsitelty raiskaustapaus Halsualla. Halsua kuuluu Keski-Pohjanmaan alueeseen. Niinpä ylen alueuutinen tuolta alueelta tekstiuutisissa kertoo
"Poliisilaitoksilla erilaiset tiedotuslinjat seksuaalirikosepäilyissä
- Pohjanmaa ei kerro tapauksista
Pohjanmaa on yksi viidestä poliisilaitoksesta, joka ei esitutkintavaiheessa tiedota tapauksista.
Pohjanmaan poliisi tutkii yli seitsemääkymmentä lasten hyväksikäyttöepäilyä. (lihavointi kommentoijan)

Poliisi ei kuitenkaan kerro tapauksista tarkemmin julkisuuteen, koska tutkintaa
ei haluta vaarantaa, eikä uhrin kärsimystä lisätä. Oulun poliisi päätti
toimia tiedottamisessa toisin joulukuussa, kun se päätti tiedottaa
epäilyistä ja varoittaa nuoria." https://yle.fi/tekstitv/txt/P505_01.html

Jokseenkin erikoinen kannanotto uutisointiin on Pohjanmaan poliisilla.

Käyttäjän PetraNyqvist kuva
Petra Nyqvist

Olipas "omaperäinen" kampanja-avaus tyyliin "haluan poliitikoksi syyttämällä raiskauksista poliitikkoja".

Käyttäjän herrakeronen kuva
Jiri Keronen

Olen kirjoittanut vastaavaa tekstiä edelliset 10 vuotta.

Käyttäjän jj2311 kuva
Jyrki Immonen

jaa missä, uskot ihmiskuntaan? Ihmiseen ei ole mitenkään hyvä asia uskoa, on nähty mihin tämä agressiivinen elukka pystyy..

Käyttäjän jj2311 kuva
Jyrki Immonen

Eli perussuomaistenkin poliitikkojen valinta, hallitusvastuussa 2015 suuren pakolaiskriisin aikaan? Nyt on sitten hyvä jälkiviisastella, kukaan ei varmastikaan ollut varautunut moiseen kriisiin silloin ja sen seurauksiin. Vihamielisyyttä mamuja vastaan yritettiin hillitä, se tulkittiin tietyissä piireissä suvakkitouhuksi.
Meille tuli vain sirpale niistä miljoonasta pakolaisesta ja persut puhuu kansanvaihdosta... ymmärtääkseni tässä nyt yritetään selvitä tilanteesta.
Mutta väite että raiskaukset ovat meidän poliitikkojen valinta on, hemmetin typerää jälkiviisautta ja naurettavaa politikointia, äänten kalastelua. Hyh.

Käyttäjän herrakeronen kuva
Jiri Keronen

Raiskaukset ovat poliitikkojen vika, eikä se ole mitään jälkiviisastelua. Kaikki tiesivät jo ennen vuotta 2015, mihin maahanmuuttopolitiikka tulee johtamaan. Siitä varoitettiin etukäteen ja kaikki saattoivat nähdä ne ongelmat, jotka riivasivat muita Euroopan valtioita. Tästä huolimatta poliitikot tekivät tietoisesti päätökset toistaa muiden maiden virheet.

Yksikään poliitikko ei voinut väittää, että ei olisi tiennyt, mihin politiikka johtaa. Jokainen raiskaus on poliitikkojen tietoinen valinta.

Käyttäjän jj2311 kuva
Jyrki Immonen

Mikä hemmetin maahanmuuttopolitiikka ennen vuotta 2015? Kukaan ei voinut ennustaa vuoden 2015 kriisiä. Okei meille tuli Somaliasta ryhmää sitä ennen ja mikä älämölö, myönnän että kaupungilla oli itselläkin pieni kulttuurikriisi asiasta. Mutta en kuitenkaan koskaan hyväksynyt mamuttelua ja törkeitä nimittelyjä. Se jos mikä estää edes jonkunlaisen integroitumisen tähän meidän yhteiskuntaan. Monikulttuurisuus, se on vaikea käsite ja vaikea ymmärtää.
Mutta, edelleen olen sitä mieltä että naurettavaa ja populistista on heittää raiskaukset poliitikkojen syyksi, mitä itse olisit vuonna 2015 tehnyt, sulkenut rajat ja samalla sulkenut Suomen pois sopimuksista? Koita ymmärtää että nämä asiat eivät ole niin yksinkertaisia. Niihin voi voi tarjota yksinkertasia ratkaisuja mutta ne ei vaan toimi käytännössä.

Jani Kuusela

Jo toinen uutinen tälle päivälle. Ensin oli Se Raahe, ja nyt tämä:
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/c3a924ec-fb3d-4...

Käyttäjän Granu kuva
Arto Granlund

Voi olla, että olen väärässä, ja todennnäköisesti olen, mutta joskus mieleeni hiipii ajatus, että tälläkin alustalla on ihmisiä jotka saavat orgasmin tapaisen hyvän olon tunteen, kun saavat lukea, että jälleen on tapahtunut raiskaus ja sen hyväolon tunteen tuo se, että raiskaaja on maahanmuuttotaustainen. Raiskaus on raaka rikos ja juuri tälläkin hetkellä, tilastojen mukaan, raiskaus on jossain menossa ja suurella todennäköisyydellä, tilastojen mukaan, kantasuomalainen mies siellä "pöksyttää" kantasuomalaista naista tältä lupaa kysymättä.

Käyttäjän ErkkiLatvala kuva
Erkki Latvala

https://youtu.be/B28t9EkBC7k

Kun puhut maahanmuutosta. Demari kiihtyy nollasta sataan suht nopeasti

Ilkka Huotari

Yhteiskunnassa tapahtuvat asiat ja varsinkin muutokset ovat juurikin poliitikkojen syytä. Heillä on kaikki valta vaikuttaa yhteiskuntaan. Heidän olisi pitänyt nähdä kaikki tämä nyt tapahtuva etukäteen.

En tiedä, miten tästä voisi joku olla eri mieltä.

Käyttäjän jj2311 kuva
Jyrki Immonen

Olen eri mieltä. Meidän poliitikot eivät voi vaikuttaa kuin vähäisessä määrin mitä maailmassa tapahtuu, ja voivat vain arvioida miten ne saattaa vaikuttaa meihinkin. Ilkan pitää äänestää ostoskanavan ennustajia eduskuntaan seuraavaksi, persujen listoille kenties? Tai Ilkka itse kun tietää kaiken mitä on tehty väärin ja mitä tullaan tekemään...

Käyttäjän jj2311 kuva
Jyrki Immonen

”En tiedä miten tästä voi olla joku erimieltä”..kertoo asenteestasi. Siksi en ala enempää jankkaamaan. Se on slut nu.

Ilkka Huotari Vastaus kommenttiin #39

Joihinkin asioihin voi olla vaikea vaikuttaa tai syy-seuraussuhteet ei välttämättä ole niin selviä.

Periaate on silti se, että poliitikot ovat ensisijassa syyllisten listalla.

Maahanmuuttopolitiikassa syyt ja seuraukset on melko selviä ja maahanmuuttopolitiikkaan vaikuttaminen on myös mahdollista.

Käyttäjän jj2311 kuva
Jyrki Immonen

Tämä persu jauhaa sitä samaa jargonia, olisi olisi loputtomiin. Again and again, again Naurettavaa koska ko. Wannabee poliitikolla ei ole mitäään ratkaisua tarjolla.
Paitsi ehkä. Rajat kiinni, sehän olisi auttanut...kuinka ääliöitä voi olla nää blogistit, tarjoaa helppoja ratkaisuja vähän saata..n vaikeisiin juttuihin.
Voin kertoa, helppoja ratkaisuja ei ole.
Btw...Cowboy lakki päässä voi kuvitella ratkaista suuriakin ongelmia, niinkuin Leonen filmeissä, mutta ne ovat vain filmejä eikä missään tapauksessa (perus)suomalaisuutta. Tuossa iässä se on lapsellista. Paitsi silloin kun oltiin lapsia. Mä olin aina inkkari.

Käyttäjän kainiemelainen kuva
Kai Niemeläinen

Samalla tavoin jokainen raiskaus on perussuomalaiselle märkä uni.

Ilkka Huotari

Naurettavaa.

Mutta ettehän te mihinkään muuhun pysty, kun teillä ei ole koskaan mitään sanottavaa ollut. Pelkkiä solvauksia.

Käyttäjän beige03 kuva
Risto Laine

Vallitsevan politiikan hedelmäpuu, osa raakoja, kypsiä ja mätiä. Vertauksena käy hyvin akvaario, johon on laskettu Hauki. Ilkeänä ihmisenä totean, kohta saadaan haukisoppaa.

Käyttäjän jj2311 kuva
Jyrki Immonen

Olet varmaan hurmaantunut ontuvasta vertauskuvastasi.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset