Elastinen ja Cheek ovat selkärangattomia luusereita

Suomalaiset kahden pennin räbäjäbät Elastinen ja Cheek ovat olleet noin sadan muun suomalaisen kanssa Facebook-ryhmässä, jossa he ovat puhuneet kaikenlaista heidän julkista imagoaan vahingoittavia. Elastinen ja Cheek ovat muun muassa pröystäilleet penishommillaan ja herjanneet kehitysvammaisia. Blogistit, toimittajat sekä muut vastaavat luonnollisesti ryhtyivät kirjoittelemaan näistä jutuista, minkä seurauksena Elastinen ja Cheek ovat ryhtyneet passittamaan asianajajaansa näiden kirjoittelijoiden perään ja uhkailemaan heitä kunnianloukkaussyytteillä.

Ketään normaalilla älyllä varustetua jannua ei tietenkään olisi voinut kiinnostaa pieruakaan, mitä jotkut keski-ikäiset Kokoomusnuori-kynäniskat keskustelevat sosiaalisessa mediassa pilluista ja ulkomaalaisista. Kuitenkin siinä vaiheessa, kun nämä sankarit ryhtyvät uhkailemaan ihmisiä ja koittamaan vaientaa heihin kohdistuvan kritiikin, meikällä nousevat karvat pystyyn ja on aivan pakko ottaa kantaa. Onneksi olkoon Streisand-efektistä, pellet.

Jos Elastisen ja Cheekin asianajaja ottaa teihin yhteyttä, voitte haistattaa hänelle suorilta paskat. Suosittelen, että teette tämän kaihtamatta rumia, loukkaavia ja törkeitä sanoja. Kannattaa myös uhkailla, että otatte yhteyttä Asianajajaliittoon, koska tuollainen perusteeton vaino ja valehtelu ei ole asianajajan etiikan mukaista. Vaikka joustoposkinen asianajaja miten muuta väittäisi, niin todellisuudessa saatte kirjoittaa Cheekistä ja Elastisesta tasan sitä, mitä tahdotte.

Tämä johtuu siitä, että Suomessa on sananvapaus, vaikka nämä puolivillaiset Tupac-wannabet muuta tahtoisivat. Sekä Elastinen että Cheek ovat julkisuuden henkilöitä ja itse tietoisesti pyrkineet siihen asemaan. Sananvapaus antaa erittäin laajan oikeuden kritisoida ja kommentoida julkisuuden henkilöitä ja vaikuttajia. Tämän kritiikin ei tarvitse olla asiallista tai edes kovin tarkasti paikkansapitävää, vaan voitte aivan pokalla kirjoitella, miten epäilette Elastisen nussivan toisia muijia vaimonsa selän takana ja miten uskotte, että tsemppijäbäimagonsa takana Cheek on narsistinen kusipää. Elastinen ja Cheek eivät voi tehdä teille yhtään mitään, koska ette syyllisty minkäänlaiseen rikokseen.

Suurin piirtein ainoa keino, miten syyllistytte kunnianloukkaukseen, on se, että väitätte Elastisen ja Cheekin raiskanneen lapsia tai muuta vastaavaa. Juuri millään muulla tavalla ette onnistu ylittämään kunnianloukkauksen rajaa, kun kohteenanne on julkisuuden henkilö. Voitte puhua mitä tahdotte Elastisesta ja Cheekistä eikä teidän tarvitse stressata, että jokainen yksityiskohta olisi juuri kuten Elastinen ja Cheek tahtoisivat sen olevan.

Ylipäätään hyvä nyrkkisääntö on, että jos kunnianloukkaustapauksessa teihin ottaa poliisin sijasta yhteyttä asianajaja, olette kuivilla. Jos teko täyttää kunnianloukkauksen tunnusmerkistön, silloin otetaan pääsääntöisesti yhteyttä poliisiin, joka sitten ryhtyy tutkimaan asiaa, soittelemaan epäilylle ja niin edelleen. Mikäli kunnianloukkaus on tapahtunut, virkavalta hoitaa homman siitä eteenpäin.

Sen sijaan jos teihin ottaa yhteyttä asianajaja, voitte olla käytännössä varmoja, että kyseessä on pelkkä perusteeton uhkailu. Asianajajaa käytetään tällaisissa tapauksissa lähinnä, kun rikosta ei ole tapahtunut, mutta toinen halutaan uhkailla hiljaiseksi valehtelemalla ja painostamalla. Asianajajalla ei ole mitään valtaa mihinkään, mutta keskiverto kaveri säikähtää pahasti, jos häneen ottaa yhteyttä asianajaja, joka alkaa vaatia tekstien poistamista tai muuta vastaavaa ja ehkä jopa heittää parin pykälän numerot. Koko homma perustuu pelkästään tähän säikäyttämiseen. Mitään juridisia perusteita Elasto-Cheekillä ei teidän hiljentämiselle ole.

Ilmoitankin tämän tekstin ohessa, että Elastinen on selkärangaton pelkuri, joka ei ymmärrä vapaudesta, vastuusta tai julkisuudesta yhtään mitään. Cheek puolestaan on maan tomussa mateleva limainen toukka, jolla on vähemmän itseluottamusta tai karismaa kuin ympärileikatulla esinahallani.

Annan lopuksi myös varoituksen Cheekille ja Elastiselle. Tai itse asiassa uhkauksen. Internet ei katso hyvällä sitä, että yritätte hiljentää Internetin. Jos yritätte hiljentää Internetin, saatte välittömästi suuren joukon vihollisia, joilla on sekä halua että kykyä paskoa teidän imagonne päälle sellaista ryönää, että sitä ei ihan hevillä pestä pois. Koska teillä ei ole mitään muuta kuin imagonne, tulisi tämä vahingoittamaan koko elämäänne. Homma on mennyt aina näin ja tulee aina menemään.

We are Anonymous. We are a legion. We do not forget, we do not forgive. Expect us.

herrakeronen
Perussuomalaiset

Olen ehdolla eduskuntaan Uudenmaan vaalipiiristä. Ehdokasnumeroni on 53, joka on alkuluku.
Tavoitteeni ovat suora demokratia, ihmisoikeuksien oikea toteutuminen ja hallintoalamaisuuden muuttaminen aidoksi täysivaltaiseksi kansalaisuudeksi. Uskon totuuteen, oikeuteen ja ihmiskuntaan.
Henkilökohtaiset nettisivuni:
https://jirikeronen.com/politiikka

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu