Jiri Keronen On aika uudelleenarvioida kaikki arvot

Näin käyt kybersotaa Isistä vastaan, terveisin Anonymous

  • Naamari päähän ja sotimaan.
    Naamari päähän ja sotimaan.

Kansainvälisesti hajautettu hakkeriryhmä Anonymous on julistanut sodan Isisille. Nyt on nyymeillä sopiva vastustaja. Anonymousin hyökkäys voi helposti aiheuttaa kaaosta Isisin kyberosastolla, sillä Isisin pääpropaganda- että kommunikaatiokanavia ovat sosiaalinen media, kuten Twitter. Anonymous taas on osoittanut monta kertaa pärjäävänsä erityisesti sosiaalisessa mediassa. Anonymousilla on siis hyvä mahdollisuus aiheuttaa merkittävää vahinkoa Isisin kommunikaatiolle.

Mikäli tahdotte liittyä mukaan kikkailuun, tässä pienimuotoista alkuopastusta (ihan aloittelijoille):
- Ladatkaa koneellenne Tor ja alkakaa käyttää sitä poikkeuksetta, kun teette nyymijuttuja.
- Ladatkaa koneellenne jokin IRC-asiakasohjelma. Esimerkisi mIRC toimii hyvin. Tämän jälkeen menkää IRC-serverille AnonOps, jonka osoite on irc.anonnet.org. Liittykää kanavalle ‪#‎Anonnet. Tämä on hyvä kanava toiminnan raportoimiseen, lisätietojen kysymiseen ja vastaavaan. Sieltä sinut myös ohjataan tarvittaessa muille kanaville ja servereille.
- Tehkää valheellisia Twitter-tilejä sekä Facebook-tilejä. Twitter on tärkeämpi, koska Isis käyttää sitä enemmän.
- Ladatkaa koneellenne Low Orbit Ion Cannon. ( http://sourceforge.net/projects/loic/ ) Tämä on yksi Anonymousin perusaseista ja se mahdollistaa nappia painamalla tapahtuvan palvelunestohyökkäyksen. HUOM! OBS! Tor ei suojaa identiteettiänne DDoSin aikana. Onkin ehdottoman tärkeää, että ennen kuin käytätte tätä ohjelmaa mitenkään, odotatte IRCissä lisätietoja sekä ohjeita.
- Laittakaa kasvoillenne Guy Fawkes -naamio.

Toistaiseksi OpISIS etsii ISIS-sympatisoijien ja -aktivistien tilejä pitkin Facebookia ja etenkin Twittereitä. Tämä on kaikista tärkein asia, mitä rivinyymi voi tehdä operaation toteuttamiseksi. ISIS-tilejä löytyy esimerkiksi hakemalla asiaan kuuluvia tageja, esim. ‪#‎IslamicState‬. Kun löydät tällaisia tilejä, twiittaa ne eteenpäin hashtägillä ‪#‎CtrlSec‬. Jos löydät Isisin nettisivuja, twiittaa ne eteenpäin tägillä ‪#‎GhostSec‬. Tämä tuo tilit asiaankuuluvien nyymien tietoon. Tilit on hyvä myös ilmiantaa Twitterille.

Vaikka propagandatilien etsiminen ja halvaannuttaminen onkin toistaiseksi operaation kärki, voi jengi keppostella muutenkin. Hyviä tapoja on erilainen trollaaminen, tietojen kalastelu Isis-sympatisoijana esiintymisenä, tunnistettujen Isis-toimijoiden henkilötietojen etsiminen Internetistä sekä niiden postaaminen ja niin edelleen. Kaikessa toiminnassa on kuitenkin erittäin hyvä pitää anonymiteetti kunnossa, eli Tor päälle ja varmistakaa, että valetilinne eivät ole yhteydessä oikeaan identiteettiinne. Älkää luottako netissä kehenkään.

We are Anonymous.
We are a legion.
We do not forgive.
We do not forget.
Expect us.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

6Suosittele

6 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (7 kommenttia)

Käyttäjän jussikeinonen kuva
Jussi Keinonen

Itseäni ei Anonymous, Tor ja palvelunestohyökkäykset innosta, niiden ominaisuuksien muista syistä johtuen.

Mutta ajoittainen pieni Twitter-trollaus sopisi.

Ohjeet sen tekemiseksi anonyymisti, kiitos.

Käyttäjän herrakeronen kuva
Jiri Keronen

Jos haluat olla anonyymi, niin kannattaa käyttää sitä Toria varmuuden vuoksi myös Twitterissä. Toinen vaihtoehto on hommata jokin VPN-yhteys, vaikkapa täältä ( http://www.vpngate.net/en/ ). Tämän jälkeen vaan teet Twitter-tilin, joka ei viittaa mitenkään sinuun itseesi. Jos haluat vielä lisää varmistusta turvallisuudellesi, niin hommaa esimerkiksi jokin uusi selain ja käytä pelkästään sitä ja pelkästään Twitter-hommiin.

Käyttäjän jussikeinonen kuva
Jussi Keinonen

Kiitos. Tor ei huvita, koska en halua olla mukana jakamassa piraattifiidejä ja mitälie. :) Näyttäisi siltä, että VPN Gatessa ei tarvitse luovuttaa tietokonettaan sellaiseen, joten tutkailen.

Käyttäjän jormamoll kuva
Jorma Moll

J.K.>Kansainvälisesti hajautettu hakkeriryhmä Anonymous on julistanut sodan Isisille. ...

ooo

Kuule, täällä on paljon niitä jotka uskovat tuollaiseen.

Käyttäjän herrakeronen kuva
Jiri Keronen

Usko on merkityksetöntä. Vain toiminnalla on väliä. Toimi sinäkin. Viimeksi Anonymous sai hävitettyä tuhansia ISISin käyttämiä värväys- sekä propagandaprofiileja ja Anonymousin siipien alla toimiva spesialistiryhmä GhostSec onnistui estämään terrori-iskut sekä New Yorkissa että Tunisiassa.

http://www.ibtimes.co.uk/anonymous-affiliate-ghost...

Käyttäjän KaroKankus kuva
Karo Kankus

Blogisti on aikaisemmassa blogissaan linkittänyt uutiseen, jossa ISIS väittää salakuljettaneensa tuhansia taistelijoita Eurooppaan kyseenalaistamatta väitettä.

Käyttäjän herrakeronen kuva
Jiri Keronen Vastaus kommenttiin #11

ISIS väitti soluttaneensa taistelijoita turvapaikanhakijoita Eurooppaan ja Ranskan tapaus viimeistään osoitti, että järjestö myös oli tosissaan.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset