Jiri Keronen On aika uudelleenarvioida kaikki arvot

Vallankumous on tulossa

  • Vallankumous on tulossa

Espanjassa kymmenet tuhannet ovat osoittaneet mieltä korruptiota vastaan. Espanjalaisnuoria pännii, että he joutuvat maksamaan talouskriisistä, joka johtuu poliitikkojen ja pankkiirien lehmänkaupoista. Ei ole oikein, että tuhannet työttömät nuoret aikuiset joutuvat muuttamaan vanhempiensa luo samaan aikaan, kun poliitikot ja pankkiirit vahaavat viiksiään ja polttelevat sikareita kabineteissaan.

Ja näinhän se on. Poliitikot ovat itse tehneet eurooppalaisten valtioiden julkisesta sektorista imurin, joka nielee hyvinvoinnin kansalta ja siirtää sen pienelle eliitille norsunluutorneissaan. Pankit ja poliitikot kämmäilevät, minkä jälkeen kämmäykset laitetaan tavallisten kansalaisten maksettavaksi veronkorotuksilla ja leikkauksilla, jotka eivät tietenkään kosketa poliitikkoja, pankkiireita tai heidän ahkeria kavereitaan. Syystäkin espanjalaisnuoria pännii.

Sama meininki tulee ainoastaan leviämään laajemmallekin Eurooppaan, jos asiat eivät muutu. Suomessakin ollaan menossa samaan suuntaan, kun herrat Arkadianmäellä verottavat talouden kuoliaaksi ja siirtävät saadut rahat ulkomaille sekä ylikansallisille korporaatioille, jotta kansa ei vahingossakaan pääsisi niihin käsiksi.

Onneksi Euroopan kansat alkavat ymmärtää, että tätä ei tarvitse katsella. Ranskan vallankumouksen henki on vahva Euroopassa. Next time the revolution WILL be televised.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän juhanikahelin kuva
Juhani Kahelin

Olen jo totutellut ajatukseen että toukokuun EU-vaaleissa en löydä puoluetta tai ehdokasta jota äänestäisin.

Mutta tuo Kerosen juttu vastaa ajatuksiani hyvin. Edustaako Keronen ja hänen juttunsa piraattien ajattelua yleisemminkin?

Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen

Poliittiset päättäjät ovat myyneet arviolta 500-1000 miljardin edestä valtion tuottavia yrityksiä, kansallisvarallisuutta ja luonnonvaroja, murto-osalla omaisuuden kokonaisarvosta kansainvälisten suuryritysten haltuun. Samalla he ovat ylivelkaannuttaneet valtion ja ajaneet sen umpikujaan. Eli poliittinen eliittimme on pettänyt täydellisesti oman maansa kansan ja tuhonnut kansalaisten jälkeläisten elinmahdollisuudet useaksi sukupolveksi.

Ihme etteivät kansalaiset ole jo ryhtyneet kapinaan! Ehkä totuus ei ole vielä paljastunut kaikille, tai moraaliset pelkurit eivät uskalla tunnustaa tosiasioita ja ryhtyä asioiden vaatimiin toimenpiteisiin?! Eli poistamaan koko poliittista eliittiä asemistaan, vaikka sitten kapinalla, jos ei muuten!

Käyttäjän sarilait kuva
Sari Laitinen

Olipas mielenkiintoinen uutinen. Kiitos linkistä.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset